Времето днес, прогноза за четвъртък, 17 октомври

И днес в Източна България ще остане ветровито, с временно силен северен вятър, предаде БНТ.

В останалата част от страната ще духа умерен вече източен вятър. Максималните температури още ще се понижат и ще бъдат от 13° до 18°, в София 16°, в крайните югозападни райони около 20°. Ще има променлива облачност, по-значителна преди обяд над Североизточна, а към обяд и над Централна България.

И на морския бряг ще бъде ветровито, с умерен и силен северен вятър. Вълнението на морето ще остане 3- 4 бала, с височина на вълните до около 2 метра. Добри условия за туризъм в планините – ще бъде с променлива облачност, с временно силен северозападен вятър само по високите части. В близките дни ще преобладава слънчево време, на места със сутрешни мъгли, а с продължаващото понижение на температурите ще има условия и за слани. Превалявания, но слаби и изолирани, ще има през почивните дни в източните райони от страната.

Свързани новини

Нова жертва взе войната по пътищата

vesito

Мъж от Петрич стреля по кокошките на роднина

vesito

Автобус се заби в дърво край Мелник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.