Времето днес, прогноза за сряда, 3 януари

Тази нощ вятърът ще отслабне, а на места ще стихне и в много райони ще се образуват мъгли, предаде БНТ. Минималните температури ще са между 0° и 5°, в София – около 0°, а максималните между 9° и 14°, малко по-ниски в Горнотракийската низина, където мъглата ще бъде трайна. Главно в следобедните часове ще има райони със слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Северна и Източна България – до умерен вятър от запад-югозапад.

И по Черноморието ще бъде облачно, а в часовете преди обяд по южното крайбрежие ще има мъгли. Вятърът ще е слаб до умерен от запад-югозапад. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в северните райони – 3. В планините вятърът ще бъде силен, по билата – временно бурен, с посока от северозапад. Ще има и валежи, предимно слаби, като границата между дъжд и сняг ще се повиши до около 2000 метра.

Свързани новини

Горя „Ланд Круизер“ в Благоевград

vesito

Обявиха най-чаканата новина за въздушните линейки

vesito

КАТ очаква интензивен трафик в последния почивен ден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.