Времето днес, прогноза за петък, 18 октомври

Тази нощ вятърът в повечето райони, с изключение на източните, ще отслабне и стихне, предаде БНТ.

Температурите още ще се понижат и минималните ще бъдат между минус 2° и 3°, в София – около 0°, и на много места в страната ще има слани и краткотрайни сутрешни мъгли. Традиционно по-топло ще бъде сутринта по Черноморието, с температури от 4° до 8°. Още по-ниски, в сравнение с вчера, ще бъдат и максималните температури, в по-голямата част от страната от 12° до 17°, в София – около 16°. Ще се задържи предимно слънчево, но ветровито, умерен източен, в Източна България и на морския бряг – временно силен северен вятър.

В планините също ще преобладава слънчево време, но и там ще остане ветровито, особено по най-високите части, където ще духа силен северен вятър. И у нас, в събота и неделя ще има превалявания, но само в източните райони, където ще остане ветровито. В останалата част от страната ще преобладава слънчево време, на места със слани и сутрешни мъгли. Температурите ще останат без съществена промяна.

Свързани новини

Движението в района на Кресненското дефиле е възстановено

vesito

Община Благоевград осигурява безплатни автобуси за Голяма Задушница

vesito

Поради ремонт на водопровод: Спират водата на улица в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.