Времето днес, прогноза за вторник, 4 юни

Облачно, с валежи и гръмотевици, ще се задържи времето и днес, а отново на места, главно в Западна и Централна България, ще има условия за значителни валежи, гръмотевични бури и градушки, предаде БНТ. Повече слънчеви часове ще има само над Дунавската равнина. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, ще е слаб до умерен и с него ще проникне хладен въздух. Максималните температури ще са от 26 градуса на места в Северозападна България до 35 градуса в Южна. В София около 26°. За тези, които ще стават рано, минималните температури ще са между 15 и 20 градуса, в София – 15 градуса.

По Черноморието във вторник ще преобладава слънчево време. В следобeдните часове ще се заоблачи и през нощта срещу сряда ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 22 – 25°. Температурата на морската вода е от 18° на север до 22° на юг, вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Облачно ще е и в планините. На много места ще има интензивни краткотрайни валежи, гръмотевични бури и градушки. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, по високите части от югозапад.

Свързани новини

Горски служители отбелязаха професионалния си празник

vesito

Среща с шампиони по борба в Разлог

vesito

НОВО 20: Пращат делото срещу Митьо Очите в Бургас!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.