Времето днес, прогноза за вторник, 21 май

Днес ще бъде предимно слънчево, предаде БНР. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно в планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 22° и 27°, в София – около 23°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен, по най-високите части на Рила и Пирин умерен до силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра – около 11°.

Свързани новини

Внимание: Ужас от Сахара връхлита страната до часове КАРТА

vesito

Търсят 11 съдебни медиатори в Благоевград

vesito

Бившият борец за който се твърди че тормози петричкото село Яворница е лежал в психиатрия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.