Времето днес, прогноза за вторник, 15 октомври

Днес ще бъде слънчево, на места със сутрешни мъгли, а максималните температури ще се повишат и в повечето райони ще бъдат между 21° и 27°, в София – около 22°. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, в Източна България и по Черноморието – от югозапад. Вълнението на морето ще остане слабо, а температурата на морската вода е 20 – 21°.

Добри условия за туризъм в планините – предимно слънчево, с умерен, по високите части – временно силен северозападен вятър. Слънчево ще бъде утре и в по-голямата част от Европа. Валежи от дъжд ще има в западните части от континента – в Ирландия, Франция, а в Португалия и Испания се очакват значителни количества. В близките дни у нас ще бъде почти безоблачно, а в сутрешните часове на места ще има мъгла или ниска облачност и намалена видимост. Има условия за образуване и на слани.

Свързани новини

Подаваш сигнал за укрити данъци, дават 10% от сумата

vesito

Със 130 км/ч: Турски автобус изправи косите на пътуващите по АМ „Тракия“ ВИДЕО

vesito

Обрат с отнемането на коли от шофьорите им!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.