Впечатляващо шоу на мотори Harley-Davidson вдигна адреналина на банскалии и гостите на града

В началото на юли красивото планинско градче, намиращо се в сърцето на Пирин планина, посрещна с песни и танци стотиците впечатляващи мотори от Мото-клуб Hareley Owners Group (H.O.G.) Chapter Sofia, които избраха Банско за провеждането на Ridе On 2024.
С почетна обиколка на града членовете на H.O.G. Sofia Chapter, дошли с най-различни модели Harley-Davidson се събраха на площад „Възраждане“ където бяха посрещнати топло и сърцато от кмета Стойчо Баненски и самодейните състави към НЧ“Никола Вапцаров“, които им подариха автентичен музикален поздрав. Директорът на Мото-клуб Hareley Owners Group (H.O.G.) Chapter Sofia Александър Иванов подари плакет на кмета Баненски в знак на признателност към Община Банско за перфектната организация и помощта за провеждането на на Ridе On 2024. Възхитен от мощните машини Стойчо Баненски поздрави участниците в събитието и сподели, че за Банско е чест да посрещне притежателите и приятелите на моторите Harley-Davidson, които са над един милион последователи по цял свят споделящи общата страст към 120-годишния бранд Harley-Davidson.
Може да бъде изображение с 10 души и текст, който гласи 'ISTANBUL ISTANBULEASTCHAPTER EAST CHAPTER HARLEYOWHERSGROUP ERSGROUP GROUP ANKARACHAPTER CHAPTEP URKEY'
Може да бъде изображение с 7 души, акордеон, кларинет, цигулка, тромпет и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 9 души, дирндъл, акордеон, цигулка и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 8 души, скутер, мотоциклет и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души, мотоциклет и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 8 души и танцуващи хора
Може да бъде изображение с 3 души, мотоциклет, скутер и текстово съобщение

Свързани новини

Община Разлог отбелязва Бабинден

vesito

Венци и цветя за Левски в Дупница

vesito

„Царят на баничките” в Югозапада Д. Бакалов обяви: Закуските скачат с до 10 ст.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.