/Видео/ С мощен рев на мотори и обиколка на централните улици на Благоевград откриха „Мото сезон 2021”

Десетки рокери за пореден път откриха мотосезона в Благоевград. По традиция той започна с водосвет и молебен за здраве и безаварийно шофиране.

„ С мотара си се чувствам най-добре, чувствам се свободен. Това е страст! Запалих се по моторите още от мълък, имах си мечта да карам и я осъществих“,коментира 50-годишеният Стоян. С мотора си Suzuki Bandit обикаля из цялата страна.

“ Няма дестинация, където да не съм бил.На-често отскачам до Доспад и Кресна. В свободното си време винаги организирам някакъв преход“,допълни още той.
Представителите на клуб „Кралете на пътя“ направиха своята почетна обиколка на Благоевград и по този начин показаха страстта си към моторите.
Турът продължи половин час след което любителите на моторите се върнаха на полигона преди областния център на Пиринско, където се провиждаха атрактивни състезания, сред които надпиване с бира, пъхане на сламки в бутилка и други.

Свързани новини

Благоевградчанинът Добрин Балтов засади 30 нови дъба и призова: Нека заедно създаваме зелено бъдеще за децата ни!

vesito

ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ: Изгониха майката на тризначките!

vesito

Обраха къща в село Пирин

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.