„Ваканция 2024″ предлага отново безплатни занимания за децата в Гоце Делчев

Ваканция – 2024 в община Гоце Делчев отново ще бъде изпълнена с многобройни възможности за развиващи дейности, игри и интересни предизвикателства за децата.
Традиционната ни Лятна превантивна програма /Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните я организира вече 11 години/ и тази година ще предложи на децата летни възможности за творчество, спорт, приключения, доброволчество, личностно развитие и възпитателна подкрепа под мотото „Аз избирам доброто!”.
Тази година дейностите са структурирани в 14 клубове по интереси, които ще се провеждат предимно на открито.
Както винаги, участието на децата в клубовете е напълно безплатно, като за някои от клубовете е необходимо децата да имат някои лични принадлежности и специална екипировка.
Дейностите в летните клубове ще стартират от 24-ти юни според графика на всеки клуб и ще продължат до 24 август 2024г., след което ще има официално закриване и връчване на награди и грамоти за най-активните участници. Декларациите от родителите ще се приемат в Информационния център на община Гоце Делчев до 21.06.2023 г., от където децата могат да получат своите входни карти за клубовете, които са избрали. Препоръчително е децата да изберат 6-7 клубове, които са им най-интересни, като в хода на програмата биха могли да се запишат и в други клубове при разрешение от ръководителите.
Декларация може да бъде изтеглена също така и от сайта на община Гоце Делчев www.gotsedelchev.bg – раздел „Съобщения”.
Децата трябва да са навършили 7-годишна възраст и да са посещавали училище предходната учебна година. Най-важните изисквания на организаторите /за да бъде ваканцията максимално безопасна и приятна/ са децата да нямат симптоми за вирусни заболявания, когато посещават клубните дейности, да носят своите входни карти и да спазват стриктно правилата за хигиена, безопасност и добро поведение.
Може да бъде изображение с 9 души и хора, играещи баскетбол
Може да е илюстрация на 6 души
Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'मन'

Свързани новини

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР-Благоевград

vesito

Балкански театрален фестивал – Благоевград 2023 с впечатляваща програма и конкурс за млади режисьори

vesito

Петрич посрещна церемонията по връчването на Националната литературна награда за поезия „Евтим Евтимов“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.