Важно съобщение! От днес ул.“Митрополит Борис“ става двупосочна в участъка от ул. „Трети март“ до ул. „Стефан Стамболов“

Във връзка с ремонтни дейности на II ОУ „Димитър Благоев“, Община Благоевград уведомява шофьорите на МПС, че от утре ул. „Митрополит Борис“ става двупосочна в участъка от ул. „Трети март“ до ул. „Стефан Стамболов“ в посока РЗИ.
С цел безопасност и добра организация на движението ще бъдат поставени необходимите знаци. Следва да се има предвид, че водачите трябва да шофират с повишено внимание, тъй като в района ще се движи и строителна техника. Община Благоевград призовава за търпение и благодари за проявеното разбиране! Припомняме, че мащабната модернизация предвижда въвеждане на мерки за енергийна ефективност, обновяване и пристрояване на сградата на II ОУ „Димитър Благоев“.
Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

Свързани новини

Вдигат с кран уникалната мраморна статуя на бог Хермес от античния град Хераклея Синтика

vesito

Двама с прекратени договори от ЮЗУ

vesito

Ето какво ще е времето днес, сряда, 16 октомври

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.