Безплатни прегледи за рак на гърдата ще се проведат в Благоевград

Фондация „Нана Глаудиш – Една от 8“ организира безплатни ехографски прегледи за рак на гърдата в Благоевград.  В рамките на кампанията „Ела и се прегледай“, която ще се проведе на 10, 11 и 12 септември в областния център, ще бъдат обхванати 210 жени от града и региона. Прегледите ще бъдат извършвани от д-р Младен Младенов, мамолог-гинеколог от ПСАГБ „Света София“.

Желаещите да запишат час, могат да позвънят на 0888 811 323 до 06.09.2024 г., между 10:30 ч. и 16:00 ч. От фондацията предупреждават, че след изчерпване на местата, телефонът ще бъде изключен. Съгласно условията на Нана Глаудиш – Една от 8“ на преглед подлежат жени на възраст от 20 до 70 години, които не са били диагностицирани с рак на гърдата. Консултациите ще се извършват в зала 5 в сградата на Община Благоевград.

Адрес: гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“  № 1, партер

Свързани новини

Банско бе домакин на конференция на международния съюз по биатлон

vesito

Община Благоевград организира поредна разяснителна среща за новата програма за саниране

vesito

Реновираха кухненското помещение на Дома за възрастни в Долно Драглище

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.