Безплатни прегледи в Сандански

СЪОБЩЕНИЕ За провеждане на безплатни акушеро-гинекологични профилактични прегледи за ранна превенция на онкологични заболявания и прегледи от специалист „Вътрешни болести“ с мобилен ехограф.
Общинска администрация – Сандански, съвместно с Регионална здравна инспекция Благоевград и МБАЛ „Д-р Асен Велев“ ЕООД гр.Разлог, организират провеждането на:
• безплатни акушеро-гинекологични профилактични прегледи за ранна превенция на гинекологични ракови заболявания на лица, намиращи се в ситуация на бедност и социална уязвимост, както и на лица от ромски произход.
• безплатни профилактични прегледи от специалист „Вътрешни болести“ и провеждане на изследване с мобилен ехограф за ранна превенция на заболяванията на лица, намиращи се в ситуация на бедност и социална уязвимост, както и на лица от ромски произход.
Дата на провеждане на прегледите: 10.08.2024 г. (събота) от 09.00 часа
Място на провеждане на прегледите: ОУ „Св. Св. Кирил и Методий – с. Дамяница

Свързани новини

Жълти и оранжеви кодове за опасно време в събота

vesito

Веселин Маринов в Петрич за 90 години от рождението на поета Евтим Евтимов

vesito

Мъж загина по време на лов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.