Банско е домакин на седмата национална среща на собствениците на електромобили в България

Електромобилисти и ентусиасти от цялата страна се събират в Банско на своята седма национална среща на собствениците на електромобили в България. Домакинството е поверено на Банско заради богатия опит в организирането на различни събития и спортни състезания на световно ниво.
Събитието ще се проведе на 5-ти октомври. То е организирано от Асоциацията на собствениците на електромобили в България (АСЕБ) и предоставя възможност за обмен на опит и идеи за използването и популяризирането на електрическите автомобили.
Срещата е отворена за всички, които притежават електромобили или проявяват интерес към бъдещето на електрическата мобилност. Участниците ще могат да обсъдят важни въпроси, свързани с разширяването на зарядната инфраструктура, предизвикателствата пред собствениците на електромобили и перспективите за развитие на устойчив транспорт в България.
Заповядайте на седмата национална среща на собствениците на електромобили на 5-ти октомври от 11.00 до 14.00 часа на улица Охрид (под градски парк).

Свързани новини

Откриха тяло на мъж на стадиона в Симитли

vesito

Шествие в памет на Гоце Делчев в Благоевград

vesito

67 оферти за реконструкция на ВиК и благоустрояване на 13 улици в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.