Абитуриентка от Благоевград събра погледите на всички

Абитуриентските фиести в Благоевград вече преминаха. Останаха спомените и снимките от балните вечери. В социалните мрежи хората са възхитени от младо момиче от Благоевград, което изглежда приказно в рокля с български шевици.

Роклята, създадена специално от Тери Георгиева-Караиванова, включва уникални елементи от българската народна носия. Традиционните бродерии, характерните шарки и ярките цветове са умело интегрирани в съвременен дизайн, който подчертаваше женствеността и красотата на младата дама. Това не е просто дреха, а истинско произведение на изкуството, което успява да обедини миналото и настоящето по един изключително стилен начин.

Докато изборът на тоалет за завършване на гимназията вълнува всички завършващи училище момичета и момчета, които по традиция обикалят с месеци и прекарват безкрайни часове в търсене на перфектния тоалет по последни модни тенденции, има и такива деца, които залагат на българските традиции.

Снимките на момичето от Благоевград се разпостраниха навсякъде по социалните мрежи. Всички коментираха, че е уникална.

 

Красота и стил, без излишна суета и натруфеност.

Свързани новини

Добра новина! Общински съвет защити интересите на благоевградчани. Строителство в парк „Бачиново“ няма да има

vesito

От Американския университет недоволни от Томов, искат спешен ремонт

vesito

Земетресение 4,3 по Рихтер край Пловдив

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.