Абитуриенти получиха плакети в Благоевград

39 абитуриенти получиха плакети и грамоти за принос в издигането на имиджа на ЦПЛР- ЦЛТРДБ, културния живот на община Благоевград и младежката дейност.
Директорът Богдана Костадинова връчи и благодарствени писма на родители и близки, които оказват неимоверна подкрепа на своите деца в дейностите и многобройните събития на Центъра.
По повод 24-я рожден ден зам.-кметът Боряна Шалявска пожела попътен вятър на младежите, а директорът на Центъра Богдана Костадинова и зам.-директорът д-р Александра Ковачева пожелаха уверено да преследват и сбъдват мечтите си.
Изненада бе и специалната торта, декорирана с лого на Парламента, която бе доставена от името на кмета на общината Методи Байкушев.
На празника на ЦПЛР- ЦЛТРДБ бе представен и новоизбраният председател на Общински младежки парламент- Благоевград Даниел Рангелов, който пое щафетата от Десислава Тасева, приета да продължи образованието си в Американски университет в България.

Свързани новини

Национален ученически конкурс „За хляба наш…“в Благоевград

vesito

Соня Ставрева остава съветничка! ОИК се раздели на две и не събра гласове да обжалва решението на съда

vesito

Община Сандански започна прием на заявления за Културен календар 2024!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.