Явор Бахаров обжалва ефективната си присъда

Актьорът Явор Бахаров обжалва наложената му от Районния съд – Разлог ефективна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици пред Окръжния съд – Благоевград.

В жалбата си адвокатите на подсъдимия са посочили, че според тях присъдата е неправилна, необоснована и са допуснати съществени нарушения в процесуалните правила.

От Окръжния съд – Благоевград посочват, че защитата на актьора твърди, че от събраните в съдебната фаза доказателства не може да се направи обоснован извод за това, че Явор Бахаров е осъществил състава на престъплението, а именно шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Искането на защитата е той да бъде оправдан или изпълнението на наложеното ефективно наказание “лишаване от свобода” за една година да бъде отложено за срок до три години.

Заседанието на съда в Благоевград е насрочено за 24 февруари.

Свързани новини

Валери Миленков остава зам.-директор на театъра в Благоевград, Севар Иванов ще отговаря за реклама и турнета

vesito

Добра новина за безработни родители в Благоевград! Освобождават ги от такса за детска градина

desi

35-годишен грък си джитка надрусан по улиците в Петрич

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.