Юристката Станислава Иванова назначена за вр.и.д. шеф на Басейнова дирекция- Благоевград

Утре зам. министърът на околната среда и водите Борислав Сандов ще представи на работещите в Басейнова дирекция „Западнобеломорски район” новия им директор – юристката Станислава Иванова. Тя ще е със статут временно изпълняващ длъжността до назначаване на титуляр на мястото, като документи кандидатите могат да подават до 16 май.

До 2020 г. Станислава Иванова беше юрист в Областна служба „Изпълнение на наказанията“ по времето, когато неин шеф бе бившият заместник-кмет от екипа на К. Паскалев Виктор Асиски, а после работи и в Банка ДСК. През 2019 г. тя напусна финансовата институция, за да приеме офертата на бившия кмет на Благоевград Румен Томов да оглави правната дирекция на общината. Месец по-късно Иванова спечели конкурса за мястото, изпреварвайки по резултат настоящия заместник областен управител Стоян Христов.

През юли 2021 г. новият кмет Илко Стоянов освободи първо секретаря на общината Мария Захова и Станислава Иванова. Наскоро Мария Захова бе назначена за директор на Областната служба по земеделие, а от утре Станислава Иванова влиза в началническия кабинет на Басейнова дирекция.

В момента Ст. Иванова води дело срещу община Благоевград за неправомерно уволнение.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Съдът в Благоевград реши: Сградата на Кончето е незаконна

bilyana

Задигнаха 30 000 лв. от частен дом в Мосомище

vesito

10 традиции, свързани с Никулден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.