Черен Петък 2020

Кога е Черен Петък 2020 година

Денят на благодарността е един от най-големите семейни празници в САЩ. На този ден в миналото семействата са се събирали на празнична трапеза, за да изкажат благодарността си за успешната реколта през годината. Традиционно този празник се отбелязва на 4-тия четвъртък от ноември, когато земеделските задачи са приключили.

С времето елементът с реколтата е останал на заден план, а е останала на почит семейната среда и ценното време, прекарано с близки хора. А последните няколко години денят, непосредствено след празника, се превърна в друг вид празник – Черен Петък – ден на големи покупки и на много изгодни отстъпки.

През 2020-та Денят на благодарността ще се отбележи на 26-ти ноември, което означава, че най-голямото търговско събитие ще бъде петък, 27-ми. Дата, която си заслужава да се отбележи в календара.

Какви продукти ще се намалят на Black Bazar

Единственият недостатък на Black Friday е, че се провежда само веднъж в годината. Затова от Bazar.bg организират своеобразен Черен Петък всеки месец. На този BlackBazar една голяма част от търговците предлагат стоките от своите обяви на цени, драматично по-ниски от обикновено. Продуктите на промоция биват от следните раздели:

Дрехи: за мъже, за жени, за деца;
Електроника: лаптопи, компютри, смартфони;
Аксесоари: бижута, чанти, обувки;
Хоби и спорт: книги, оборудване, екипировка;
Обзавеждане: за дома, за офиса.

Тези и още много продукти ще могат да се открият на всеки Черен Базар, който ще се проведе до края на 2020-та.

Защо да изберете Black Friday през 2020-та в Bazar.bg

Черният Петък на Bazar.bg е предпочитан по много причини.
Една от тях е, че предлаганите намаления са наистина реални. Това се постига чрез строг контрол и условия, на които търговците трябва да отговарят, преди да станат част от това събитие. За да се случи това, публикуваните от тях обяви трябва да са от поне месец и последните 30 дни да не е променяна цената на продукта. По този начин клиентите са предпазени от зловредната практика стойността на стоките да се завишава изкуствено, за да изглежда по-примамливо намалението.

Друга съществена причина се крие в самата година – 2020-та е специфична и несигурна година. Следвайки препоръките на здравните власти, много клиенти предпочитат пазаруването онлайн, като начин да избегнат тълпите в големите търговски центрове, а и така изборът на стоки се случва на спокойствие у дома.

Всичко това, съчетано с между 20 и 70% реална отстъпка, превръща Черния Петък в много логичен избор за шопинг през 2020-та.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Великденски хороскоп

vesito

Венелин Петков и Антон Хекимян вече не са приятели

Regiona

Дневен хороскоп за 05 декември 2020г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.