ЧЕЗ ЕЛЕКТРО С НОВ ИНТЕРНЕТ АДРЕС – CEZELECTRO.BG

Обновени са и дизайнът, и структурата на сайта

 

От 1 март 2022 г. „ЧЕЗ Електро България“ АД е с нов интернет адрес – www.cezelectro.bg. Сайтът е с обновен дизайн и отговаря на съвременните изисквания за достъпност и потребителско изживяване.

 

До него може да се достига и чрез досегашния адрес (www.cez.bg), който предоставя основна информация и дава достъп до всички сайтове на компаниите от групата на ЧЕЗ в България, чиито активи от 27 юли 2021 г. са собственост на „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани“ Б.В., притежавано от „Еврохолд България“ АД.

 

Освен на сайта www.cezelectro.bg клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД могат да получат допълнителна информация за дейността на дружеството и предлаганите от него услуги на информационната линия 0700 10 010, на имейл info@cezelectro.bg, както и във фейсбук на @cezelectrobg.

 

Свързани новини

След 12 часа издирване: Каролев е в тежко състояние, в болница е

vesito

На прага на зимния сезон: Липса на квалифицирани кадри в курортите

Regiona

Близък съратник на Стефан Янев напусна партията му часове преди учредяването й

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.