ЧЕЗ ЕЛЕКТРО С НОВ ИНТЕРНЕТ АДРЕС – CEZELECTRO.BG

Обновени са и дизайнът, и структурата на сайта

 

От 1 март 2022 г. „ЧЕЗ Електро България“ АД е с нов интернет адрес – www.cezelectro.bg. Сайтът е с обновен дизайн и отговаря на съвременните изисквания за достъпност и потребителско изживяване.

 

До него може да се достига и чрез досегашния адрес (www.cez.bg), който предоставя основна информация и дава достъп до всички сайтове на компаниите от групата на ЧЕЗ в България, чиито активи от 27 юли 2021 г. са собственост на „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани“ Б.В., притежавано от „Еврохолд България“ АД.

 

Освен на сайта www.cezelectro.bg клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД могат да получат допълнителна информация за дейността на дружеството и предлаганите от него услуги на информационната линия 0700 10 010, на имейл [email protected], както и във фейсбук на @cezelectrobg.

 

Свързани новини

Вертолети и самолети ще прелетят над София, армията с генерална репетиция

vesito

Добрата новина: Локализираха пожара край Лесичово след три дни борба на стотици хора

vesito

63% от българите вярват, че иновациите и науката могат да изиграят роля за намаляване на тютюнопушенето

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.