ЧЕЗ ЕЛЕКТРО ПОДАРИ 13 СМЕТКИ ЗА ТОК, СМАРТ ЧАСОВНИК, ТЕЛЕФОН, ТАБЛЕТ И КАФЕАВТОМАТ НА БИТОВИ КЛИЕНТИ, РЕГИСТРИРАЛИ СЕ ЗА Е-ФАКТУРА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА

Над 12 хиляди нови регистрации, с които броят на регистрираните за електронна фактура доближава половин милион!

 

Клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, вече са 490 хиляди.

От тях над 12 хиляди се регистрираха за услугата по време на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ и дадоха своя принос към опазване на природната среда. С избора си те спасиха от изсичане 200 дървета и ще намалят използването на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще спестяват и по 7 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.

 

13 клиенти на дружеството от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия.

Клиент от Враца спечели смартфон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.

 

Електронната фактура е напълно безплатна. След регистрацията клиентите могат да следят документите си, както в персоналния си електронен архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл info@cezelectro.bg, както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България.

 

Осигурете си удобство и сигурност! Печелите Вие, ще спечели и природата!

Свързани новини

Седем медици заразени с COVID-19

desi

Здравният министър предложи удължаване на мерките до 31 януари догодина

vesito

ЧЕЗ Разпределение подобрява електроенергийната сигурност на София

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.