Цв. Паунов в Благоевград: Костадин Хаджигаев за втори път отказа да е депутат, той ще бъде връзката между общинското ръководство на ГЕРБ и централата в столицата

Костадин Хаджигаев се включва активно в политиката като основната му цел ще бъде да върне блясъка на Благоевград като столица на Югозапада. Няколко години той не беше сред активните дейци, но сега с още по-голяма сила се връща на политическата сцена. Отказва за втори път да бъде включен в кандидат-депутатската листа като смята да се концентрира и помогне на Благоевград.

Костадин Хаджитаев ще бъде връзката между общинското ръководство на ГЕРБ и централата в столицата по време на парламентарните избори„. Това съобщи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на среща днес с актива на партията в Благоевград.

Преди това водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградски избирателен район Росен Желязков проведе пресконференция и запозна с основните приоритети.

В срещата се включиха и областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния организационен секретар Даниела Савеклиева, както и кандидати за народни представители и членове на партията.

Костадин Хаджигаев е добро попадение. Той е човекът, който създаде структурите на ГЕРБ изцяло, не само в Благоевград, но и в цялата област. Работи отлично, познава обстановката и съм сигурен, че със своя опит той ще допринесе много за победата на ГЕРБ в Благоевград“, коментира Димитър Урдев, който е кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на ГЕРБ в Благоевградска област.

Свързани новини

Купуваме по-евтини домати и краставици и по-скъпи картофи

vesito

Извиха се опашки пред аптеките в Благоевград

vesito

Ето кога ще спират тока в Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.