Художничката Ангелина Станчева: За всеки творец има място под слънцето, нека се уважаваме!

Изложбата „Ангелина и приятели“ събра десетки в Градска художествена галерия – Благоевград.
25 автора със 72 проезведения – живопис, графика, дърворезба, приложно изкуство, колаж, обединени под мотото на събитието „Аз уважавам света на другия“. „Двигател“ на това събитие – обща изложба на автори не само от Благоевград, е един от доайените на художническата гилдия в Благоевград Ангелина Станчева.
„За всеки творец има място под слънцето, нека се уважаваме и ценим труда на другите!“ – призова на откриването Ангелина Станчева. Тя представи 25-те автора, които участват в изложбата. Събитието се откри от Иван Милушев – директор на Градската художествена галерия – Благоевград.
Сред първите, които разгледаха изложбата бяха Дейвид Арабаджиев – секретар на Община Благоевград и Силвия Домозетска – ръководител направление „Култура“ в Община Благоевград

Свързани новини

/Видео/ Бомба: Андон Тодоров напусна „Партия на Зелените“ и групата в ОбС и вече е независим общински съветник!

vesito

С парите на жителите на община Благоевград, две дами, които се мислят за ВИП, се фръцкат с телефони последен писък на модата

vyara

Под блокада! Жандармерия окупира ромската махала в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.