Хороскоп за 29 май. Конфликти за две зодии…

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес ще работите бавно и внимателно, ще действате предпазливо и леко консервативно. Нетипичен подход за Вас, но пък много уместен за днешния ден. Пазете гърлото, не прекалявайте със студените напитки.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще се занимавате предимно със собствената си личност, отколкото с каквото и да е друго. Хубаво е да си обръщате внимание, но и всички останали да се въртят само около Вас е малко прекалено. Не губете чувство за мярка.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Ще сте по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Избягвайте ролята и на жертва, и на спасител, просто бъдете себе си. И не се самосъжалявайте в никакъв случай.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес на преден план ще излязат проблемите със свободата. Импулсът към независимост може да е изключително силен и при това може да Ви донесе куп неудобства. Бъдете себе си, но без да изисквате от околните подчинение на собствените ви правила.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще се чувствате сериозно ангажирани, независимо от всичко. Отговорното ви отношение няма да ви позволи разни волности, дори да искате.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес оптимизмът ще замести мятането от едно настроение в друго и просто ще се радвате на живота. Идете на екскурзия, открийте някое екзотично място, радвайте се на живота.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Когато искате да разсеете един кошмар, не трябва да затваряте очи, а широко да ги разтворите. Насладете се на обикновените неща, радвайте се на самия живот и му позволете да тече през Вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не са изключени конфликти с околните. Опитайте се да разберете гледната точка на човека срещу вас, иначе ще сте под постоянно напрежение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ще се втурнете да почиствате и оправяте нещата около себе си. Най-добре е първо да започнете с вътрешната подредба. Погледнете себе си, изхвърлете мрачните мисли, тревогите, напрежението. Изчистете душата си.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Не се опитвайте да налагате позицията си на всяка цена. Бъбривостта днес няма да ви помогне по никакъв начин, дори напротив. Бъдете по-сдържани.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Не губете контакт с Вашето вътрешно емоционално Аз. Днес ще сте особено чувствително и дори обидчиви. Може и да изплуват някои стари модели на поведение и спомени. Опитайте да ги наблюдавате, съзирайте повявата и проявлението им и просто им поблагодарете, защото и благодарение на тях сте където сте и защото дълго време са били Ваша защита.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Ще се опитвате да анализирате чувствата и отношенията си, което най-вероятно ще Ви се отдаде. Въпросът е – и какво от това? Защо би Ви послужил този брилянтен анализ, ако в отношенията с другите, всъщност Ви е важно просто да ги харесате. Понякога има химия, понякога не и тук анализите не помагат особено

Свързани новини

Рецепта на деня: Гръцки мармалад от мандарини

Regiona

Ето как се предпазва от коронавируса Мис България 2019 Радинела Чаушева

Regiona

Десет признака, че си типичният Скорпион

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.