Хороскоп за 27 май 2022г.

До 11:30 бг време Луната е в Овен, в последните градуси, така че трудно ще въздържаме своите чувства и преживявания.

През първата част от деня те могат да изригнат подобно на вулкан. Не е изключено да има и реална причина за това- емоционални събития, които могат да имат широко отражение върху стабилността, социалния статус или репутация като минимум.

Под въздействие на случващото се могат да ескалират трансформации, които ще ни помогнат да изчистим евентуални недоразумения, в друг случай- разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме, кой допринася за благоденствието ни или точно обратното.

През първата част от деня може да ескалира напрежение, може да ескалира борба за власт, желание за контрол, манипулации, своеобразна борба за власт.

Ако днес във вашите отношения, лични и делови, всичко е наред, тогава можете да се поздравите и да разчитате на същото и в бъдеще…Значи- с важни за вас хора вие гледате в една посока, любовта или вид интереси, обща визия за бъдещо развитие- са по-силни от външни провокации и „тестове“. Ако усещате обаче, че преобладава вътрешно недоволство, също и от отсрещната страна- допуснете нещо различно, анализирайте, иначе- това може да е предвестник за задълбочаване на проблема…

В следобедните часове Луната вече ще транзитира през Телец и ще се опита постепенно да успокои страстите чрез практични съждение и нагласи да се действа по-скоро целесъобразно, отколкото спонтанно и под въздействие на повишен адреналин, а понякога и усилено Его…

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня сте доста емоционални, ще е трудно да въздържате своите чувства и преживявания и нека това да се превърне в повод да демонстрирате най-доброто от себе си, то ще бъде забелязано по достойнство, а вие често ще сте в център от внимание и събития. Дребни действия ще имат широко отражение върху работа, доходи, обществено положение, репутация като минимум. Внимавайте под влияние на повишен адреналин, вероятно и не без причина, да не преминете определени граници, да не реагирате по-спонтанно и да се разминете с желания резултат. Денят е показателен за това- какво и кой допринася за благоденствието ви или точно обратното- дестабилизира ви. Под въздействие на случващото се преоценявате всичко ценно за вас, тестват се за здравина важни за вас връзки, лични и делови. Чудесен признак ще е, ако всичко е наред и е спокойно, можете да очаквате същото и в бъдеще. Повишени разходи са повече от вероятни, нека да бъдат и полезни инвестиции, във вас, вашето бъдеще и т.н. През втората част от деня страстите постепенно се успокояват и заменят от по-практични настроения.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня ескалира известно напрежение, може да ви се налага да разпределяте по-внимателно времето си между лични и служебни приоритети. В оптимален случай- ще се справите с дела, които изостават във времето. Ако трябва да оставите нещо зад гърба си, ако има вид задкулисие в живота ви, нещо е извън контрола ви, звездите ще ви подтикват силно- да вземете мерки, да превъртите предизвикателствата в полза, „да вземете нещата в свои ръце“. През първата част от деня- голяма част от случващото се е по инерция, трябва да се съобразявате с външни фактори. През втората част от деня- все повече ще контролирате хора и събития, намирате изход или варианти, ако се нуждаете от такива, борбеността и вярата в собствените възможности растат, вероятно и не без причина.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня може да водите доста напрегнати разговори, в които да разяснявате чувства или нещо друго и ценно за вас. Нека това да се превърне в повод и чрез изречени думи- да се изчистят недоразумения, а не обратното. Аспектацията на звездите е такава, че под въздействие на повишен адреналин и емоции- словесни двубои и разяснителни разговори могат да прераснат в недоразумения или нещо по-сериозно. Случващото се може да има широко отражение, обмен на информация понякога може да има превратно отражение. Прекратени връзки, лични или делови, или договори, едва ли ще се възстановят. Имайте го предвид и насочвайте тенденциите внимателно,  подходът често ще е определящ. През втората част от деня и вечерта ще имате нужда от почивка и все ще намерите начин да си я дадете, така че да избягате от напрежение, ангажименти, които не са ви твърде по вкуса.

Риби, Рак, Скорпион- през първата част от деня ескалират множество ангажименти, натоварването може да е значимо поради повишени изисквания, голяма конкуренция, борба за власт или противопоставяне на интереси. Ако се налагат някакви промени в доходи, кариерно развитие и т.н. , това ще бъде по-видно от обикновено. Денят е подходящ да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл, ако има такива- ще бъде особено видно…Дори и да ескалират вид провокации, хубаво е да заложите на диалогичността, въпреки че не бива и да отстъпвате от позициите си. През втората част от деня се намират хора, които ви правят интересни или приятни предложения, които могат да ви разтоварят от евентуално напрежение…

Свързани новини

Хороскопът: Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен

vesito

Джордж Клуни не е излизал навън от март

Regiona

Орлин Горанов пее за Коледа на оперна сцена

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.