Хороскоп за 18 март

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ден с интересни и неочаквани случки. По-различни неща ще ви се случват, което ще ви носи повече адреналин, но и ще ви е нужно повече доверие в съдбата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Започнете с ясни цели и конкретни действия, не се водете по ума на някой друг и не се разсейвате с незначителни неща. Още преди края на деня ще видите реализирани своите желания.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Вдъхновени, радостни, устремени към звездите. Колко много пъти сте се чувствали така, но колко от всички тези пъти сте предприемали конкретни стъпки? Направете го сега. Поставете си цел, срок и направете нещо, макар и дребно, точно днес.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Предизвикателно започва днешният ден. Използвайте вътрешното напрежение като енергия за действие. А нещата съвсем плавно, леко и неусетно ще се развият по най-добрия начин. Доверете се!

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Важно е и какво мислят тези около вас, не мислите ли? Все пак живеем в дуален свят и другите винаги имат значение за нас. Важно е да се знае чуждото мнение, най-малкото заради собствения маркетинг.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Работата е важна, дори много важна, но за да е свършена добре е нужен ред, така че – подредете себе си, мислите си. А може и отвън – навътре да го направите – сложете всичко по местата и сякаш животът ви ще се нареди.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Любовта винаги е странна, уникална, невероятна, особено за вас. Всеки път е като събуждане, като отваряне на нови измерения от действителността. Днес може да я извикате, да я намерите, но … трябва да се потрудите за това. Започнете от себе си – повярвайте, че можете да я откриете, в този живот.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Чувствата са важни, дори много повече отколкото бихме предположили, защото най-често те са мотивацията ни за действие. Осъзнавайте какво чувствате, то е много по-съществено от това, което виждате. Още следобед ще можете да го проявите под фомрата на любов 🙂

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Събирайте внимателно странните неща, които ви се случват, защото те са, които ще ви донесат липсващите парченца, носещи спокойствие и сила.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Конкретни, ясни цели, макар и дългосрочни. Вас далечните неща не ви плашат, напротив, дават ви смисъл, посока и път. Важното е да успеете и да се доверите на знаците около вас.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

Не може да се
С дъх на свобода и човеколюбие започвате нещата. Вие сте хуманист по природа. Важно е да не губите себе си сред многото хора за спасяване. Има нужда и от дистанция, а и всеки сам трябва да научи своите уроци.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Сутринта е разсеяна и несигурна, но около обяд ще се почувствате по-уверени и готови да отстоявате себе си. Поемете отговорността си и ясно заявете желанията си.

Свързани новини

Юксел върти тайна любов с гъркиня

Regiona

Наказаха медсестрата, появила се по бельо под предпазния костюм (СНИМКИ)

Regiona

ТЕМИДА В ДЕЙСТВИЕ: Явор Бахаров влиза в затвора. Актьорът получи ефективна присъда за пиянския скандал в Банско

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.