Хороскоп за 17 април. Труден ден за две зодии…

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Разпети Петък е, труден ден. Звездите също са в леко обтегнати отношения. Нещата ще се случват бързо, но с леко напрежение. Спазвайте нормите, изслушвайте другите и търсете грижата и нежността в отношенията.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Дилемата ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще ви измъкне от трудни ситуации. Е, разбира се, пъуването ще е главно виртуално,но и това си им своето очарование.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ще приемате действията на другите много лично насочени, а всъщност колко души правят нещо лично за вас? Просто всеки го прави първо заради себе си, въпреки цялата си милост или духовност. Ако търсите любов и внимание, най-напред ги покажете, дайте ги на другите и тогава вие ще станете началото на веригата. Вие ще правите нещо за себе си и тогава действията на другите ще придобият друг смисъл и значение.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Ще имате силен импулс за изява, но скритите страхове ще изкочат като призраци от гардероба. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, дори можете да минете през тях. Можете да се справите, само си повярвайте!

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Отношенията в семейството, у дома ви могат да прераснат в тиха семейна ненавист и то без видима причина. Намерете онова нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да правите заедно. Труден ден, но трансформиращ и освобождаващ вътрешна сила.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Любов, пари, страсти, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да … потърсите старите приятели. Разпети Петък идва с неговите кръстове, на които разпъва емоциите. Време е да се научите да ги управлявате. Не е трудно, нужно е ясно намерение и постоянство.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Страстната седмица всъщност има точно такъв смисъл. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Интензивен ден е днес. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Да не мислите, че му е било лесно на Юда да поеме цялата вина върху себе си. Разбира се, вашите изпитания ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. Подгответе се за Великия ден. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим – полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!

Свързани новини

Рецепта на деня: Бухнал омлет с пресен лук

Regiona

Ралица Паскалева със специална мисия в „Игри на волята“

Regiona

Рецепта на деня: Печени домати с гъби и моцарела

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.