Хороскоп за 15 декември 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно, макар да е неделя. Вземете се в ръце и действайте както трябва. Телефонните разговори може да ви дойдат малко в повече. Имате нужда от малко профилактика, време без телефон.

 

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите. Доста рязко ще действате, но може би това е единственият начин да направите нещата.

 

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще се тормозите от съвсем прозаични неща, дали ще ви стигнат средствата за това или онова и най-вече за новогодишните празници. Вложете повече въображение и направете някои от подаръците със собствените си ръце – хем ще сте оригинални, хем няма да ви струва толкова скъпо.

 

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес трудно ще се разбирате с околните и ще ръсите взаимни обвинения. Не се задълбавайте прекалено в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня ви, така че – ослушвайте се.

 

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес си струва да се вслушате в мнението на околните, особено за въпроси, касаещи красотата. Състоянието на финансите ви е в пряка зависимост от способността ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите.

 

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Имате сериозни амбиции да постигнете нещо наистина значимо. Никой не може да ви спре, по какъвто и да било начин, освен самите вие. Не се разпилявайте в разнищването на подробностите, гледайте по-глобално на нещата.

 

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще сте доста сериозни. Каквато и цел да си поставите, нищо няма да ви спре пред осъществяването й. Добре би било поне да не сте прекалено сериозни, когато се забавлявате.

 

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Живейте според максимата – нищо не е по-ценно от днешния ден.Възползвайте се максимално от ресурсите, които ви се предоставят.И неотклонно следвайте целта си.

 

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Малко притеснени ще сте днес, но въпреки това ще правите нещата с ентусиазъм. Ще имате известни ограничения, но като се замислите, ще разберете, че всъщност проблемите си ги създавате сами като прекалено се взирате в нещата.

 

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Ще държите всичко да ви е наред и това може малко да поизнерви обстановката. Важно е да не се нервирате за дреболии и да се радвайте на красивите неща, които са около вас.

 

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

 

Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да ви закачат много много. Сериозните разговори ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате, ще се почувствате по-добре, ще ви стане по-леко на душата.

 

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес успешно бихте могли да рекламирате себе си и не само. Не издребнявайте в любовните отношения, това може да ви струва скъпо. А иначе късметът ще е с вас.

The post Хороскоп за 15 декември 2019 appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Андреа и Митко Пайнера в невиждан конфикт- продуцентът разкри как чалга дивата се молела да се върна във фирмата, а тя контрира: Разби здравето ми!

Regiona

Хороскоп за 06 март

vesito

Как да разберем разликата между парфюм, одеколон и тоалетна вода

Regiona
зарежда....