Хороскоп за 13 февруари

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ако си повярвате, че този ден е фатален, той наиситна ще стане такъв. Като сте наясно колко много се поддавате на внушения, тогава нека поне да бъдат с положителен знак за вас.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

В ученето и работата не си струва да се пренапрягате, търпението и труда ще ви спасят. Важно е да бъдете упорити и целеустремени. Прекрасна вечер, посветете я на любимия си човек.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Четвъртък е, но пък е 13-ти, не е най-добрият момент да търсите постижения, а вие точно това ще правите. Какво пък може да ви върви, но не разчитайте само на това. Търсете резултати от себе си и на умствено ниво.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Хубав ден, но не карайте любовта да минава единствено през стомаха, има толкова други места откъдето да мине. За вас е важно да има материален израз на чувствата, но дали и гаджето ви мисли същото…

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добро, онова което сте замислили.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари. Дано успеете да разрешите дилемата, защото на помощ отвън все още не можете да разчитате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

Не може да се
По най-невероятни начини ще научавате нови неща и доста от тях може да се окажат полезни за вас. Ще се чувствате най-сигурни и спокойни, когато работите в екип.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще сте леко напрегнати, очаквайте всякакви странни събития. Без да се настройвате негативно, но днес наистина ще има доста предизвикателни ситуации. Съберете целия си кураж и опитайте да надмогнете съмненията, те са просто един предупредителен знак.

Свързани новини

За позитивната страна на негативното мислене

Regiona

Времето лети! Маколи Кълкин стана на 40 години

Regiona

ГОЛЯМОТО ОЧАКВАНЕ: Ед Шийрън ще става баща

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.