Хороскоп за 13 май

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Бъдете конкретни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще Ви е да не теоретизирате през повечето време, но днес е ден за действие, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Идеята за цялостност и свързаност е толкова близка до тази за постигане на някакъв резултат. Просто следвате целта си, бъдете фокусирани и не позволявайте на чувствата да замрежват визията Ви.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Далеч, по-далеч, отвъд, днес това е Вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете уникални неща и хора и да се почувствате по-големи от това преживяване.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес доверието в другия ще е Вашата магия и Вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой друг до себе си. Откритостта и доверието в другия ще Ви спестят много бъдещи разочарования.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Човек не всякога може да избегне поражението, но не е длъжен да приеме капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете ценното, научете урока и тръгнете отново напред.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще се опитвате да разделите света на съставните му части, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста сложна задача. Не се учудвайте, ако вечерта Ви е тежко на главата.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес ще се въвличате във всякакви творчески процеси. Съревнованието ще Ви стимулира и възбужда желанието Ви за изява. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Моментът не е подходящ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Трудно ще приемате съвети и наставления, а е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните разговори ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от усилията си.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите на всеки, който Ви помоли, а дори и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат около Вас, докато не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Днес се учете да използвате интуицията си за практични цели. За Вас е важно ‘око да види, ръка да пипне’, но разберете, че има и неща отвъд това разбиране и те работят не по-малко силно.

Свързани новини

Рецепта на деня: Бисквити с извара

Regiona

Как да скъсам с мъж Близнаци?

Regiona

Наум Шопов трогна мрежата със СНИМКА на новородената Амая

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.