Хороскоп за 1 март

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Чуден месец започва, изпълнен с надежда, радост и вдъхновение. Днес е ден да бъдете със семейството си, да им покажете внимание. Забравете поне за ден телефона, компютъра, телевизора, поговорете, погрижете се за хората около вас, всъщност времето заедно никога не е достатъчно.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Баба Марта пристига с голямата кошница с радост и усмивки за всички. Наречете си един ден, който да изпълните с вдъхновение и сила за цялата пролет и лято, и есен, че дори и зима. Силен ден, който ще ви покаже подкрепата и любовта на хората около вас, ще изпълни сърцето ви.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Честита Баба Марта! Пожелание сякаш отварящо вратите на пролетта. Изпълнете този ден с усмивки, наречете си с надежда и любов идните дни. Време да усилите живота в себе си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Отключете вратата към пролетта с червено-белите сплетени надежда и любов. Прекрасен ден за вас. Ще се опитате да обгрижите и поздравите целия свят по един или друг начин. Намерете време и за собствената си душа.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Малко мистичен, малко различен започва март. Сякаш празникът събужда най-красивото, най-чистото и светлото у всеки един. Вдъхвайте сила и живот, наричайте другите. Днес бъдете вълшебници.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Радостно начало на месеца. Ще усещате живота, нарастващата сила на природата и сякаш сърцето ви ще пее. Вдъхновяващ месец ви чака.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Дайте си сметка кое наистина е от значение в момента и си го наречете точно днес, на 1-ви март. Вдъхнете му от силата на този ден, изпълнете го с живот. Радостен полъх се носи из въздуха, животът се събужда за цъфтеж. Вземете си от тази сила.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден за гадания, ден за наричания, ден да проявим добрата си сила. Наистина много вдъхновение и радост ще ви донесе този ден и много нови възможности, дори малко в повече ще ви дойдат. Важното е да си наречете правилното нещо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
1 март е толкова символичен, а вие толкова истории можете да разкажете за него, дори да можете да си ги съчините, ако е нужно. Ще сте достатъчно смели и безразсъдни, за да направите невероятни неща и да покажете добрите си чувства към околните.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
В ден като днешния как може човек да усети празника, ако е сам? Зарадвайте другите, създайте усмивки и това ще накара сърцето ви да пее, ще ви окрили и вдъхнови. А това е едно наистина добро предначало за пролетта.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Нека здравето и щастието преплитат дните ви и създават усмивки, радост и изобилие около вас, да карат сърцето ви да пее, очите ви да светят и душата ви да лети. Този ден може да направи това, вие можете да го направите за себе си и за другите. Погрижете се вашият свят да стане такъв, какъвто го виждате в мечтите си. Можете го.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Сякаш този ден носи ключа за пролетта, зарежда с усмивки и настроение. Ден за наричания, за пропъждане на лошото, за пречистване на живота. Раздавайте любов заедно с мартениците, а тя ще се връща към вас през цялата година под различни форми.

Свързани новини

Рецепта на деня: Пилешки бутчета с чесново-меден сос

Regiona

Черната Златка засне еротична фотосесия с мъжа си

Regiona

Бащата на Меган Маркъл: Nе се гордея с това което е тя днес

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.