Хороскоп за 09 март 

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Нов понеделник – нов шанс да разрешите старите проблеми. Най-важното е да усещате твърдата решимост за действие. А тя идва от усещането ви за вътрешна правота. Не пропилявайте времето в ненужни терзания.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Започва нова седмица с нова енергия и нови възможности. Добре е предварително да сте наясно какво точно искате да направите, да се случи или пък някой друг да направи за вас. Правилното формулиране на очакването е половината от крайния резултат.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Малко странен ще е денят за вас, но пък няма да скучаете. Все пак през март винаги е интересно, ако не друго,то поне времето никога не е традиционно.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Ако онова, което ви вънува, го използвате като подтик за създаване на нещо ново, със сигурност може да ви издигне над обичайното. Ден за съзидание и промяна на рутината.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Сутринта ще сте толкова забързани, че може да пропуснете да поздравите, когото трябва. Следобед ще ви налегнат домашни грижи и отново ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, ако не стана от първия път, отложете ги за утре.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ако успеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задачи, вечерта бихте могли да посветите на желания човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в личните разговори, само ще развалите доброто впечатление.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Сутринта може да ви е малко криво и да се чувствате пренебрегнати, но не е във ваша полза да възприемате нещата по този начин. За щастие следобед ще си възвърнете доброто настроение и дори може да решите да си поканите ненадейно гости.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Още сутринта ще ви развалят настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, все пак март и всичко се променя само с едно примигване. Малко след обяд нещата вече ще изглеждат далече по-оптимистично, естествено, не без вещата ви намеса.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Сутринта на драго сърце ще раздавате комплименти и изобщо ще сте самата учтивост. Следобед, дали защото ще свършите запаса си или вече ще сте поизтощени, но ще ви се иска да не сте сред много хора и изобщо да не ви закачат.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безброй ангажименти. Единственото, с което трябва да се справите е собствената ви припряност. Безсмислено е да се опитвате да убедите началниците в правотата си, точно днес няма да успеете.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ден за радост и работа. Може да направите различни комбинации – радостна работа, работа с радост и изобщо да правите нещата по забавен начин, различно от обичайното, с творчески замах. Погледнете на обикновените неща като на нови и непознати и ще се удивите колко идеи ще ви дойдат.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Единствената опасност през днешния ден е да се захванете с прекалено много неща наведнъж. Резултатът е ясен. Не се впускайте да давате обяснения на всеки и да
обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.

Свързани новини

Васил Драганов пак летува с мама

Regiona

ТЪМНА ЕНЕРГИЯ: Светлана Гущерова срещнала мъжа си, след като се отървала от прокълнат апартамент

Regiona

Мис България Теодора Мудева е звездата на випуск 2020 в Бургас (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.