Хороскоп за 06 декември 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Един хубав ден за Вас, но по-скоро за разговори на философски теми и неща, които са доста далеч от битовите проблеми. Ще имате безброй идеи кое как трябва да се направи и дано намерите ентусиасти, които са готови да действат.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Трудно ще се излиза на глава с Вас днес. Опитвате се да наложите собствената си линия на поведение без да ви е грижа дали е приложима за всички останали.Готино е да сте важни, но по-важното е да сте готини, нали? Ревизирайте се.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Май доста именници имате да поздравите днес, а и на толкова трапези да поседнете. Внимавайте, то риба, риба, ама с нея колко вино и ракия се изпива. После да не се чудите, че дрехите Ви са отеснели и Ви тежи главата. Празнувайте с мярка ,)

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Доста ще капризничите днес, а в един момент това вече няма да е интересно на никого. Ограничавайте се за някои неща, особено с обиждането. Доказано е, че почти всички хора се интересуват главно от себе си, така че едва ли някой е толкова заинтересован да ви обижда.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да Ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да Ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Малка Коледа е днес. Колкото са рибите в морето, толкова радост, любов и богатство да има в дните ви. Отпуснете душата си и си позволете да не класифицирате всичко, дайте миг покой на ума.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Очертава се интересен празничен ден, все пак Никулден е един важен предколеден празник. А и нещата при вас ще се случват по-лесно и ще ви връщат вярата в добрата съдба.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Празник е, оставете нервността за друго време и друг час и се опитайте да сте тук и сега. Празникът може да ви прави по-емоционални, но е вярно също, че вие сте от хората, които могат най-добре да се контролират. И не бъдете твърде педантични точно днес.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Материалният успех за Вас ще е по-важен от всичко. Готови сте дори да рискувате принципите си в името на това да се докажете, но в крайна сметка сами решавате съвестта ли Ви е по-важна или друго.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Народът празнува, а Вие сте толкова сериозни и сдържани, че направо да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се правят велики дела.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Наистина сте странни понякога, и това не е нешо лошо или пък обидно. Все пак е добре, ако сте странни да е в подходяща компания, защото иначе може да получите нещо твърде неочаквано.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес е ден на банкера, а според звездите при вас идват паричките. Вие можете да управлявате чужди капитали, но не забравяйте, че най-големите богаташи са от противоположната на Вашата зодия – Дева. Но почетете светеца, та парите ви да са колкото рибата в морето.

The post Хороскоп за 06 декември 2019 appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

Започнах любовна връзка с колега! Ами сега?

Regiona

Орхидеите цъфтят с месеци, ако ги отглеждаме правилно

Regiona

Наум Шопов стана баща

Regiona
зарежда....