Хороскоп за 05 май. Добър ден за две зодии…

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Запътили сте се към онова, което ви липсва. Но давате ли си сметка, че несъзнателно се отдалечавате от това, което имате.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Дайте най-доброто от себе си, за да почувствате удовлетворението от днешния ден. Най-доброто и нищо по-малко.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Ако се колебаете да направите нещо, не се колебайте, направете го сега. Винаги най-добрият момент да се действа е Сега!

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Оставете днес делата ви да говорят вместо думите. Дайте си сметка колко много време общувате виртуално, макар и принудително, но начин да промените това винаги има.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Изборите, които правите днес предопределят вашето утре. Бъдете съзнателни относно решенията, които вземате.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Докато човек работи заради пари, слава, признание, той не осъзнава смисъла на съществуването си. А той смисълът е толкова прост – да твориш, да създаваш, да си полезен не само за себе си, но и за другите.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Всички велики дела са били извършени в дни като днешния. По-важно е, че хората, които са постигнали невъзможното, са вярвали в себе си. Така че повярвайте в своите възможности и действайте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Никога не е късно да поправите допуснатите грешки. Точният момент е винаги днес. Който действа, той прави и грешки. По-важното е да разберете грешката и защо сте я направили.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес сте като струна. Самата същност на съществото ви ще реагира на нещата, които се случват. Да се предпазите, да запазите статуквото или напротив да преживеете, да почувствате, макар и с цената на някаква болка, това ще е дилемата днес. И все пак любовта към живота, към промяната, към движението може би ще надделее. Със сигурност няма да съжалявате, ако опитате, но ако не го направите, може да ви гложди цял живот. Бъдете смели!

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Светът е интересен, светът е динамичен, светът е пълен с толкова много неща, които очакват своя майстор. Май ви чака доста работа, цели светове за преподреждане. Има какво да научите от днешния ден, просто си позволете да отворите сетивата си. Спрете за миг да анализирате, почувствайте света около вас и си позволете да бъдете част от случването, част от живия живот, пък после анализирайте на воля.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Колко е ценен този ден за вас? Можете ли да сложите оценка на всеки един ден от живота си? Можете ли да преброите истински стойностните неща в живота си? Днес можете да опитате. Каквото и да правите – то радост и живот ли ви носи? Ако ли не, просто го спрете, не унищожавайте собствения си живот.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Тук или там, сега или после, да взема или да изхвърля… Толкова много въпроси имате да решавате всеки един миг. А днес просто ще ви се иска някой да се погрижи майчински за вас, да ви приласкае, да ви утеши, да ви сготви вкусна супа, да нахрани тялото и душата ви. Намерете това състояние, намерете това място, открийте нещото, което напоява корените ви с нови сили, което ви дава живителни сокове. Има на света такова място, има на света такъв момент и той е … в малката стаичка на собственото ви сърце.

Свързани новини

Откритие в недрата на комета изненада астрономите

Regiona

Полагат Стоянка Мутафова до най-любимия й мъж – Кралицата на комедията ще бъде погребана на Алеята на творците

Regiona

Съвети срещу прекаленото разсейване

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.