Хороскоп за 05 април

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Да сте си вкъщи не означава, че не можете да правите неща. Имате толкова много ресурси на разположение. Използвайте ги умно, а не бързо.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Повярвайте си. Вие знаете много повече, отколкото си мислите, че знаете. Имате възможността да го научите. Всяка криза е нова възможност.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Неделя. Обикновено е ден за почивка, но сега, когато почивката е малко в повече, страховете започват да надигат глава. Изправете се срещу тях, разберете откъде са дошли и ги използвайте ползотворно.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

На моменти може да ви се струва, че сте попаднали на страниците сюрреалистичен роман. Важно е да не губите връзка с реалността. Поддържайте контактите си с хората около вас, бъдете информирани.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Учителят Петър Дънов го е казал – на богатите им трябва милосърдие, на бедните търпение. Дайте си сметка в какво е вашето богатство.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Не следвайте добре познатите пътеки, следвайте себе си и ще постигнете нещо наистина голямо. Вие имате много скрити сили, дайте им шанс да се проявят.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Прекалено дългото заседяване вътре без някаква цел може сериозно да навреди на психическото ви здраве. Потърсете онова, което ви зарежда и винаги ви е радвало. То ще ви държи в границите на вашата нормалност.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Обикновено човек рядко е подготвен за предизвикателствата, но пък точно те го мобилизират и изваждат наяве скрити качества. А вие пък обичате да има предизвикателства, за да ги преодолявате. Сега е вашият час.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вашите знания и интуиция ще са особено ценни днес за близките ви. Не е нужно да сте назидателни, а просто подкрепящи и най-важното – оптимистични. Оптимизмът повишава имунитета.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие като едни практични хора, ще се опитвате да намирате решения, да съставяте планове, да организирате. Това е чудесно, но невкарвайте песимизъм, той е страшен.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

Не може да се
Толкова е странно и абсурдно да очакваме Великден в такива условия. Затова пък със сигурност ще го запомним. Не е лесно да се живее на страниците на историята, но пък е толкова вълнуващо. Време за нови теории и битки, а?

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

В ситуации като днешната е важно да намерим упование вътре в себе си, да намерим равновесие между душата, сърцето и ума като същевременно сме адекватни. И вашата задача е да покажете как се прави. Не е лесно.

Свързани новини

Райна си припомни старта на кариерата си – ходела навсякъде с майка си и баща си

Regiona

Раздяла с жена Везни – какво трябва да знаем?

Regiona

22 снимки от старите семейни албуми, които са перфектни за корица на списание

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.