Хороскоп за 02 юни. Интересен ден за две зодии…

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Любопитството към света ще надделее. Дори напрежението, което Ви е обзело, може да провокира интересни мисли. Днес повече ще говорите, отколкото ще слушате, макар че е добре да чуете и разсъжденията на другите. При всички положения няма да Ви е скучно. Все пак внимавайте с шофирането, лесно ще се разсейвате.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
На преден план ще излязат нещата, които са важни и стойностни за Вас. Хубаво е да си дадете сметка дали най-ценното не е пред очите Ви, а Вие дори не го забелязвате. Понякога най-простичките въпроси имат най-трудни отговори.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
С ум като бръснач, постоянно в търсене на скритите мотиви, дали не изпускате ценните моменти, улисани в изследвания и разнищване на собствените си чувства. Опитайте да се порадвате на онова, което имате, вместо постоянно да търсите и още нещо. Прекаленото задълбочаване не винаги носи радост.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Светът понякога може да е много странно и неразбираемо място, особено ако смятате, че не Ви разбират. А дали не отдавате прекалено голямо значение на субективните си усещания? Не забравяйте, че това е просто Вашата перспектива, а не истинската реалност.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Какво би бил светът без приятели? Днес просто може да отпразнувате приятелството и хората, които Ви подкрепят. Дайте шанс на мечтите си да станат действителност.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Въпреки всички интересни и забавни неща, които бихте могли да правите, днес ще Ви вълнуват доста сериозни въпроси. Отговорите са във Вас, но готови ли сте да ги чуете, готови ли сте да поемете отговорността да бъдете толкова добри, колкото наистина сте? Готови ли сте да бъдете себе си?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Какво Ви носи напрежението и защо толкова държите да го изпитате? А какво Ви носи безпаричието, което нищо друго не би могло да ви даде? Понякога някои въпроси са странни, понякога дори обидни, но склонни ли сме да потърсим вината в себе си, вместо да обвиняваме другите. Доста въпроси ще ви разкъсват днес, но именно заради това ще откриете и много отговори. Интересен ден.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Кое е онова, което Ви прави различни/ Кое е онова, което всички останали ценят у Вас? Открийте го и го прегърнете, това е Вашето нещо, това е вашата уникалност, поне в този момент. Радвайте се, че го знаете и бъдете себе си! Много повече!

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ден мистичен, различен, каращ Ви да погледнете някъде там в дълбокото вътре в себе си. Вие гледате напред, надалеч и все забравяте, че има и други измерения – на широко, на дълбоко, на високо. Има интересни неща във всички посоки, само погледнете и натам.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Хубав ден да се замислите за проблемите в обществото и какво е Вашето персонално участие в тях. Колко са Ви близки, имате ли отношение, изобщо значат ли нещо за Вас? И какво всъщност значи да си социално отговорен и кому е нужно това? Понякога е нужно просто да погледнем по-далеч от собствените си лични проблеми.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Как сте днес с вътрешните противоречия? Правите ли нещата, които наистина искате или животът Ви е низ от компромиси? Много неща можете да се запитате, но по-важното е да знаете защо го правите, защото всеки въпрос е едно движение, една промяна, а готови ли сте да я приемете?

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Направете нещо, което Ви издига над обикновените битовизми, нещо, което Ви кара да се чувствате по-големи, по-шедри, по-величествени. Извисете се над себе си, бъдет един по-голям и по-добър ваш образ!

Свързани новини

Как актьорът Антон Радичев се справя в кризисната ситуация

Regiona

Коя е перфектната възраст за раждане на първо дете?

Regiona

Огромен гаф на финала на „България търси талант“ отне успеха на участник

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.