Хороскоп за 01 юни 

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Денят на детето ви поставя съвсем не пред детски предизвикателства. Ще се наложи да приемете неща, с които не сте съвсем съгласни. Понякога нещата не се случват по вашия начин, колкото и да не ви харесва.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Може да е денят на детето, но вас работа ви чака. Два, че даже три месеца лежерно и ето настава време за действие. Ще се справите, кога ли сте. Все пак, днес не забравяйте да почетете детето в себе си, погледнете на света сякаш го виждате за пръв път.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Това сякаш е Вашият ден, Вашият празник, Вашият месец. Ще усещате полъха на детството, ще събудите онази палава своя природа, която е безкрайно любопитна и търсеща, влюбена в живота, в птичките, в радостта. Ден за радостни вълшебства. Може би можете да научите и другите на това? Правете нещата за забавление и тогава те ще се случват по най-добрия начин.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Хем търсите вълнения и удоволствие, хем се реете и дистанцирате от нещата, към които се стремите. Необикновен ден, носещ и радост, и объркване, същевременно вдъхновяващ и удовлетворяващ.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Въпреки милото ви отношение и неустоимия Ви чар, днес ще се появят някои проблеми или по-скоро затруднения, забавяния в комуникацията, които могат да объркат плановете Ви. Бъдете много стриктни в обещанията си и точни във времето, а останалото е Божа работа.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Започва нов месец, който отваря лятото. Самото му име звучи като свобода. Днес денят е лек и малко мистичен. Не се увличайте да пръскате прекалено много средства и не се омайвайте от чуждите думи. Мислете с главата си, но помнете и никога не забравяйте да слушате сърцето.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Какъв ден само, на детето. Понякога просто ей така минава, дори без да се случи нещо особено, а това си е тъжно. Все пак детето вътре във всеки един е неговата връзка с вечността и безкрая, с играта и живота. Важно е днес да направите нещо искрено и чисто, нещо свързващо ви с оназви ваша чиста, неподправена и доверчива част, която винаги е там някъде и е всъщност истинското лице на всеки от нас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес е ден за дълбоко потапяне в себе си. А какво, ако едно такова пътешествие не е навън, а навътре в себе си. Колко далеч сте избягали от онова вътрешно пространство, за да изследвате външните. С няколко думи – станете пак дете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ще търсите съмишленици и ще ги намирате. Животът в група ще Ви привлича и ентусиазира до ранния следобед, когато просто ще изпитате необходимост от уединение. И Вие трябва да си зареждате батериите от време на време.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Позволете си да погледнете на себе си с очите на дете. Усмихнете се на онова дете във вас, което никога не пораства. Почувствайте радостта и свободата, които то носи. Усетете любопитството, вълнението, играта, която го примамва. Понякога различният поглед прави света много, много различен. Позволете си да погледнете с очите на дете.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Какви ли не мисли, какви ли не неща ще ви отвличат от досадното, от ежедневното, от скучното. Но днес е ден специален, денят на детето. А едно дете винаги се спотайва вътре в някой възрастен. Дете, което обича сладолед и велосипед, дете, което обича да шляпа в дъждовните локви и да краде череши. Толкова сладко и мило да погледнеш там, където светът е шарен, където мечтите са големи, а коленете разбити, но усмивките винаги топлят и песните винаги са весели и светът е безкраен и толкова приказен. Щастливи деца бъдете!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Денят е шарен, денят е пъстър, денят е първоюнски. Точно такъв, какъвто трябва да е денят на детето – свободен. Позволете на душата си да се почувства свободна, дайте й простор, дайте й синева, дайте й хвърчила. Усмихнете се и се оставете на онази безметежност, която единствено детството може да даде.

Свързани новини

КАТ проверява Алисия, докато разговаря с ПИК

Regiona

Нова жертва на ядящата човешки мозък амеба

Regiona

Ето каква е истинската причина Меган Маркъл да се откаже от кралските привилегии

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.