Хороскоп за седмицата

Слънцето е във Везни, Луната е намаляваща, а Меркурий е ретрограден, значи- във фокус са взаимоотношенията, за които получаваме толеранс от време, за да насочим в една по-позитивна и желана от нас посока.

Мнозина действително ще преосмислят през тази седмица важни за тях връзки. Например, може да са установили, че обтягането или втвърдяването на тона при общуване с определени личности- влачи след себе си по-скоро усложнения и неприятности, отколкото ползи.

Всъщност, основното, което може да възникне като предизвикателство- това в повечето случаи ще бъде вид съпротива или конфликт с конкретни персони, а това- да преобрази живота ни в личен или делови аспект.

Поради тази причина ще забележим, че сега не малко хора ще залагат повече на диалогичността, компромиса и т.н., защото разбират, че не противопоставянето, а обединението на усилията или пък вид сътрудничество- може да доведе до успехи, по-лесно осъществяване на желания и т.н.

През тази седмица ще проявяваме по-висока социална активност, ще се стремим да укрепваме отношенията си, защото действително се нуждаем от подадена ръка, вид опека, одобрение, за да осъществим намеренията си или пък- налага се да утвърдим авторитета си в колектив, за да не бъдем изместени, или пък- в близкото ни обкръжение съществува  личност, която много силно ни стимулира, влияе, ентусиазира и не ни дава мира…

Припомням, че когато Слънцето е във Везни, както е сега, ние най-силно влияем на партньорски отношения, на важни за нас връзки. Хубаво е да се възползваме, защото ще можем или пък ще се налага по външни причини, ако не се концентрираме в тази сфера от живота си.

Докато е ретрограден Меркурий /18 октомври/ , ние можем да наваксваме с евентуални пропуски и грешки, които се отразяват на отношенията ни, да направим вид корекция и като се връщаме към миналото, стари и неразрешени въпроси отново изплуват, а ние им въздействаме, все едно имаме още една възможност.

В любовта, ескалират силни страсти, които ще са проводник на незабравими, ярки  преживявания.

Ако отношенията не са здрави- прояви на ревност, желание за контрол- също ще се проявят, понякога ще се демонстрират чувства, които са потискани до този момент и със съответните последици.

Парични потоци- могат да се вземат мерки или да се действа така, че това да успокои пазара, да има някакъв положителен ефект върху парични потоци, валута и т.н.

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.09-03.10.21г. Зодия Риби

Свързани новини

Рецепта на деня: Лесни канелени бисквити

Regiona

Откриха Римско гробище на 2000 години в ивицата Газа

Regiona

Знаци, че бившата ти любов още те обича

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.