Хороскоп за седмицата 30.11- 06.12.20г.

Седмицата стартира с Пълнолуние и полусенчесто Лунно затъмнение. Това астрологично събитие ще предизвика важни развръзки, които ще се проявят сега, ще продължат да набират скорост и да се движат предимно по инерция до 14 декември 2020г.

Както повечето от вас знаят Пълнолунието със затъмнение е своеобразен завършек на тенденции, които са се зародили предимно през изминалото полугодие, да кажем от- юни…Дали случващото се ще ни донесе удовлетворение или пък не- зависи от онова, което сме задали като вектор на развитие преди.

Определящо правило е обаче, че предстои да прелистим нова страница през втората част на декември, а резултатите, които ще получаваме перманентно до 14 декември ще бъдат окончателни, непроменяеми и ние ще трябва да ги надградим после и продължим напред или пък- рязко да сменим посоката, целите, които си поставяме.

Това Пълнолуние влияе основно на взаимоотношения- лични или делови, на договори, на средата ни на съществуване- общо. Информационният поток ще бъде много усилен, така че ще получим достатъчно голяма яснота- кои от нашите контакти, сключени контракти и вид договорености ще се съхранят и кои ще останат завинаги в миналото или поне нищо вече няма да е същото…

Луната влияе на нашите емоции и ако по време на Пълнолунието нашите преживявания или привързаност са по-скоро изстудени, това ще бъде подчертано показателно, правилото важи и за хора, с които взаимодействаме.

Съответно чудесен признак е, ако се радваме през тези дни на повече внимание, разбиране, хармония…
През целия период транзитното Слънце от Стрелец ще ни въодушевява, ще ни подтиква да гледаме в по-далечна перспектива, мечтите ще стават по-ярки и ние ще можем да ги осъществим чрез покачваща се инициативност, въпреки предстоящата намаляваща Луна.

По различни поводи ще ставаме по-дейни, а ако не получим желаното и установим, че част от набелязаното е само илюзия, то в повечето случаи- това ще се преодолява по-леко, защото паралелно- ще се оформят и варианти, които ще идентифицираме и от които ще можем да се възползваме.

През тази и идните около две седмици в значима степен ще се материализират онези намерения, които кореспондират с потенциала и бъдещото ни развитие, а другите- ще се разтворят, ще се изгубят като мираж от пътя ни. Също, ако има нещо тайно, подвеждащо, то също ще изплува на повърхността.

От 02 декември Меркурий вече ще транзитира през Стрелец, ако до тогава сме задържали и прикривали нещо в душата си, след тази ингресия можем да очакваме, че то ще избликне на повърхността като фонтан…

В по-глобален аспект- едни законодателни мерки ще изгубят смисъл и ще предстои вид рестарт през втората част на декември, а на този етап ще се обсъждат слабости, които трябва да бъдат отстранени.

Предстоят доста шумни изказвания, новини, не са изключени вид компромати, но и манипулации, които перманентно ще растат до средата на декември…

Свързани новини

Хороскопът за днес! Благоприятен ден за две зодии…

vesito

Том Ханкс с тежки думи: Хората, които не спазват мерките срещу коронавируса, не заслужават уважение

Regiona

Риби днес ще имате възможности, които не трябва да пропускате, Лъв активността ви ще е провокирана от много и неотложни въпроси

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.