Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г.

През тази седмица могат да ескалират знакови промени, способни да преобразят живота на мнозина.

Инициативността се усилва, а паралелно с това и ефективността, реалното отражение и съответни резултати.

Може да сме принудени да се борим за своето по-добро място под Слънцето, така че да излезем победители при ескалация на своеобразна борба за власт, за да се справим с конкуренция, повишени изисквания.

Във въздуха ще ескалира повишено напрежение, то може да се превърне в двигател, който ни дърпа напред и нагоре чрез прояви на борбеност, смелост…В по-неприятна форма- можем да очакваме агресивност, която преминава уместни граници и със съответните последици.

На спокойствие едва ли ще разчитаме, но на шанс да превъртим предизвикателства в полза и като не губим целите си от поглед, избягваме крайни и емоционални реакции, които изобщо не са изключени- на това можем да се осланяме…

Много по-лесно ще постигат желанията си онези, които получат подкрепа от страна на влиятелни личности, съзнателно действат в посока- вид опека или обединяване на усилия.

Мнозина ще действат точно така и могат да привлекат към себе си личност, която за дълго ще остане в живота им и ще има стабилизираща роля.

Пластовете в колективи ще продължат да се разместват, едни ще излязат на авансцената като лидери, други- ще попаднат в тяхната орбита, но това няма да се случи без битка за лидерство, отстояване на позиции. Тенденцията ще се усети в личен и по-глобален аспект.

На този фон информационният поток ще е много усилен, високата социална активност, общуването с повече хора все така ще е проводник на възможности. Опитайте! Споделяйте желания, идеи, преговаряйте за интересите си и ще видите, че дори и да ни ви отворят на една врата, друга- задължително ще разкрие нови хоризонти…

Все ще чуем думи, които да порадват сърцето ни…

Можем да проведем конструктивни разговори, да идентифицираме тайни, да се разделим с илюзии…

Все пак няма да сме автоматично предпазени от манипулации, които пак така може да нараснат, защото ще има и такива, които под въздействие на нарастващи амбиции и адреналин, ще използват всички средства, за да преуспеят….Ако вярваме повече на факти, всичко ще е наред.

На 29 юни предстои Новолуние, което показва, че „декорите“ около нас може да се сменят или това е голямо ново начало, което може да се отрази на всички нива от нашия живот. Много е важно и още в началото да насочим тази мощна енергия в предпочитана за нас посока, ако това не е така, тогава „ще стигнем някъде другаде“, но явно статуквото не може да бъде съхранено.

Новолунието е в зодиакалния знак Рак, значи можем да очакваме промени в недвижимото имущество, строителни дейности, потребление на хранителни стоки, като стремежът ще бъде към известно регулиране, понякога и под натиск.

Зодиакалния знак Рак отговаря за „народа“, масите, така че напрежение, което ще ескалира- ще се отрази, ще има последици и отзвук.

Зодиакалния знак Рак е покровител и на семейството, хубаво е да „посеем семена“ , които да ни стоплят, оздравяват най-близката среда у дома… Препоръчително е да се възползваме от тази „приливна вълна“, която ще даде шанс да стигнем далеч, да повлияем силно на тези процеси и в този сектор от живота ни, като изчистим недоразумения, усилим позитиви…

Чудесен признак ще бъде, ако всичко е наред във вашия дом и семейство…

В любовта- можем да разчитаме на повече разбиране, но и не задълбочаване на чувствата.

Не е изключен бум на флиртове, бързо или спонтанно започване на любовни отношения, „любов от пръв поглед“ и т.н.

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.06- 03.07.2022г. Зодия Риби

Свързани новини

Празничен хороскоп

vesito

Къде потънаха скъпите вещи на Денди?

Regiona

Как да прогоним тревожните мисли?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.