Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г.

Предстои седмица, през която ние в значима степен ще демонстрираме своята приспособимост към нови условия на съществуване, които влияят на нашата стабилност, чисто финансова, но не само.

Колкото сме по-отворени към нещо ново и различно, когато се сблъскаме с вид трудности, влияещи на онова, което имаме-общо, толкова повече ще превъртаме тези предизвикателства в полза, шансовете за това ще растат…

И така, Слънцето е в Телец, а както повечето от вас знаят, този зодиакален знак се свързва пряко с материалното ни положение, източници на доходи и т.н. Така че случващото се сега ще засегне приоритетно тази сфера от нашия живот, а аспектацията на звездите е такава, че животът бърза или ни притиска с послания за реформи, за които може и да не сме съвсем готови. Верен лакмус за това ще бъдат реални събития. Например и в личен аспект до колко през настоящия период преобладават фактори, които ограничават, спират плащанията или пък точат ресурсите ни. Какво препятства благоденствието ни и в каква степен, какво бихме направили, което зависи от нас самите, за да обновим и подобрим тази тенденция?

Отличен признак ще е, ако сега и във финансов план при вас всичко е спокойно, равно, значи се движите в правилна посока, разчитате на креативност, талант, качества, които ви поддържат.

Ако забележите дестабилизация, тогава ще се тества вашата изобретателност- как да се измъкнете от заплетени ситуации, които влияят на онова, което имате-общо.

Между впрочем, мнозина през първата част от седмицата действително ще преминат през своеобразен катарзис, поради затруднения, ограничения, опасност да загубят нещо ценно…

В кризисни моменти се раждат възможности и това е почти правило. Тези възможности могат да изплуват спонтанно като прозрение, решение или шанс по време на Пълнолунието на 27 и 28 април.

Както става ясно вече, Пълнолунието може да е съпътствано от критични моменти, ярки преживявания и съответни преобразувания, но можем да намерим достатъчно основания, за да считаме, че случващото се ще разкрие паралелни, скрити, допълнителни и обогатяващи перспективи на развитие, „аварийни изходи“, ако се нуждаем от такива.

Все пак периодът е много показателен- в каква посока трябва да впрегнем усилията си, за да бъдем по-успешни, за да материализираме желанията си /това са шансове, подкрепа, идеи, които ще възникват/, какво трябва да оставим зад гърба си или да трансформираме, за да се освободим от спирачка, стена, препятствие, което перманентно ще застава на пътя ни към благополучието до края на годината…Хубаво е да действаме сега, да се концентрираме върху въпроси и да получим отговори, това се случва спонтанно, когато човек много иска нещо…На този етап и от астрологична гледна точка много ще ни помага съвпадът между Меркурий и Венера, тоест- мисълта е силно фокусирана върху печалби, а Венера в Телец- ще може да ги материализира, тя е в най-голямата си сила в този сектор.

В глобален аспект- предстоят знакови промени, които касаят приходи- разходи, валута, печалби и т.н., вероятно не всичко ще е по вкуса на „народа“, но това ще се превърне в подтик за недоволство,  с което задължително ще се съобразят власт-имащи или управленски структури. Контролът е в ръцете на социално-значими организации, сдружения и групи от хора, които контролират процесите и то доста успешно, сега и в бъдеще тази тенденция ще се съхрани, дори ще нарасне през летните месеци и с някой по-революционни нагласи и проявления.

В любовта- връзките се тестват за здравина отново, но онези, които станат още по-здрави или преминат през този своеобразен изпит, значи и в значима степен са неразрушими, надеждни и перспективни.

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 26.04- 02.05.2021г. Зодия Риби

 

Свързани новини

Феновете на Софи Маринова не можаха да я познаят (ВИДЕО)

Regiona

Китайска пандемия загробва България през 14-и век

Regiona

Рецепта на деня: Свински пържоли с 4 сирена

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.