Хороскоп за седмицата 22.11-28.11.21г.

Седмицата стартира с преминаването на Слънцето в Стрелец и този преход постепенно ще започне да внася в живота ни по-позитивни настроения, дори и това първоначално да е собствена философия за живота, а на по-късен етап да се „облече“ в реални форми и измерения. Ще ви припомня притчата за Стрелец, която показва в различна степен ескалиращи нагласи, но също така и от каква посока можем да очакваме възможности…

И така, когато е дошло времето на Стрелец да влезе в стаята със съкровища, там вече нищо не било останало, защото всички останали зодиакални знаци са разграбили най-ценното, онова, което им трябва. Стрелец обаче изобщо не се е притеснил. И мотото му, че „винаги има начин“ го е подтикнало да погледне към звездите…

Стрелец си е помислил: „че защо пък трябва да се ограничавам само с тази стая, като че ли няма други и по-вълнуващи и по-богати места за откриване“, така той се устремил към други светове, които да покори и да му донесат щастие.

Така, в месеца на Стрелец, всички ние, които не сме успели да намерим удовлетворение в пълна степен- ще бъдем подтикнати да излезем извън границите на познатото и асоциативно- да открием нови и по-впечатляващи шансове пред себе си. Ще забележим, че ще нараснат подобни нагласи и всъщност, това е отличен, предразполагащ момент през който ние, ако те по желание, то по принуда- ще разширим хоризонтите си на развитие. Ще бъдем все по-силно подтиквани да общуваме с хора извън традиционното обкръжение, ще пренасочваме своя „лък“ нагоре, в далечината, така че все да уцелим нещо…Приключенският дух, смелостта също ще растат…

Тази тенденция ще се усили от 25 ноември, когато Меркурий също ще премине в Стрелец…

Въпреки всичко, трябва да се има предвид, че Луната вече е намаляваща, значи по-важното, което определя вектора ни развитие е определено, ние само можем да коригираме, допълваме, обогатяваме, но в зададено направление…Можем да придобием усещането, че миналото ни застига по някакъв начин и няма как да е иначе след лунно затъмнение…

В оптимален случай- това ще е награда, добър резултат или поне- преразглеждане на стари събития, полезни анализи, понякога- да си върнем нещо изгубено.

В глобален аспект- активират се международни структури, които ще влияят на отделните държави, преразглеждат се закони, които трябва да отговорят на очакванията на народа или да защитят неговите интереси, можем да очакваме подобно направление на развитие, което ще се усилва през последните дни от седмицата и началото на следващата, тогава трябва да се оповестят мерки, които да имат подкрепящ, стабилизиращ ефект.

В индивидуален план- връщаме се към стари и неразрешени казуси, но може да ги погледнем от друг и по-конструктивен ъгъл, така че да се справим по-добре от преди. Активират се въпроси отнасящи се до образование и квалификация, успяват онези, които имат такава и сега, както и през следващите седмици ще им се даде шанс да се изкачат по йерархичната стълбичка.

В края на тази и началото на следващата седмица трябва да се даде „зелена светлина“ за учащите…

В любовта- разчитаме на лоялност, хубав период за оздравяване на отношения. Ценим високо онези, на които можем да разчитаме, не се очакват „експерименти“, те ще бъдат сведени до минимум.

Стартирани взаимоотношения сега, сключени бракове и в повечето случаи- ще бъдат надеждни, лоялни, перспективни…

Свързани новини

Най-добрите езикови лагери за деца

Regiona

СЛЕД СТРАХОТНИЯ МАЧ: Джени Суши злобно атакува Кобрата

Regiona

Готов ли е Димитър Рачков за близнаци?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.