Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г.

Слънцето е в Близнаци до 22 юни и през това време ни прави по-хладни, рационални, когато осъществяваме себе си.

От 23 юни Слънцето ще транзитира през Рак и през идния около месец нашите инстинкти за само-съхранение ще се усилят в пъти, така че през втората част на тази и през следващата седмица мнозина ще реагират на определени предизвикателства доста спонтанно, емоционално, понякога и на пръв поглед- необяснимо, но в повечето случаи- справедливо и за да защитят собствения си интерес. Ще забележим, че известно напрежение, което напира в нас подобно на вулкан ще е готово да изригне всеки момент, това усещане ще расте и със съответните последици. В оптимален случай ще се превърне в енергия и мотивация, която ни е липсвала до този момент, за да извършим вид промени в живота си, които са способни да сменят декорите около нас, да преобразят живота ни…

През тази седмица нашите действия в предпочитано направление за реализация- ще срещат все по-стабилна подкрепа от определени личности, които могат да допринесат за осъществяването на собствените ни честолюбиви планове. В друг вариант- усилията ни стават по-ефективни, целенасочени, подкрепят се от хора и обстоятелства, така че най-накрая започват да дават някакъв резултат, а това носи удовлетворение.

Слънцето в Рак отговаря за дома, семейството…Така че от този сектор то ще ти концентрира върху тези приоритети- може да се наложи да изчистим недоразумения между нас и близките ни в края на тази и през следващата седмица. Също- да „наместим пластовете“ в отношенията си и като определим „кой ще кара влака“, образно казано, защото могат да възникват сцени, при които се разминават желания, противопоставя се силно Его на друго Его…В такива изпитващи периоди си проличава дали можем да видим и оценим другите или в центъра сме предимно ние…Така ще има такива, които ще се чувстват неоценени и ще искат „света да се върти около тях“ , ще предизвикват емоционални драми и други- които ще обгрижват хора, които са близки до сърцето им, ще ги пазят и закрилят…

Рак отговаря и за недвижимото имущество, така че са възможни промени в този сектор и през следващия около месец. Те ще включат регулация, която трябва да се справи и с предизвикателства в тази сфера. Засега това няма да е твърде лесно и приятно, съвсем удовлетворяващо.

Рак отговаря за „масите“, „народа“, потреблението, така че можем да очакваме активизация в края на тази и през следващата седмица, по-бурни инициативи, които да внесат вид трансформации или канализират тенденциите в една по-благоприятна посока.

Венера ще транзитира през Близнаци от 24 юни- общуването все  така ще си остане проводник на множество възможности. Чрез висока социална активност, преговори, разговори, срещи- ще привличаме пари, любов, онова, което най-силно желаем. Изглежда, че от нас ще се изисква- да споделим и вероятността да открием щастието си, защото някой ни подава ръка, превръща се в съмишленик или партньор- е повече от голяма.

Комуникацията ще ни въодушевява, ще поражда по-оптимистични очаквания и съответни шансове.

С навлизането на Венера във Близнаци- ще нараснат флиртовете и осъществяването на бързи връзки от типа на- „любов от пръв поглед“, особено през следващата седмица, но не само.

Изработване на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Риби

Свързани новини

Дневен хороскоп за 16 февруари 2022г.

vesito

Ето как правите лошо впечатление с езика на тялото

Regiona

Холи Бери е влюбена – потвърди за връзката си с певеца Ван Хънт

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.