Хороскопът: Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа

До 13:00 БГ време Луната е в Дева, така че все още ще преобладават настроения, които ни подтикват да бъдем практични, ефективни, целесъобразни в своите действия и в повечето случаи ще действаме точно така.

В следобедните часове луната вече ще транзитира през Везни и и постепенно ще съдейства за хармонизиране на средата ни на съществуване…

Традиционно и както повечето от вас знаят- тази позиция ще ни концентрира върху важни за нас отношения, партньорски връзки и т.н.

Постепено и през втората част от деня- нашата социална активност ще нарасне, паралелно с желанието да споделяме, да търсим и откриваме вид подкрепа, добрата новина е, че ще имаме такава възможност, защото ще можем да разчитаме на нарастваща толерантност и повече разбиране към другите, стремеж към вид справедливост, които ще оцветят деня…

И така, през втората част от деня ние ще имаме възможност да укрепим контакти, общуването ще се превръща в проводник на шансове, по-лесно постигане на цели, добро настроение.

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа,интересни известия , предложения, които ще разнообразят, освежат ежедневието… Ще установите, че при нужда и желание- ще има на кого да разчитате. Хубав ден за изчистване на евентуални недоразумения между вас и ваш партньор. Общуването се превръща в проводник на възможности.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но се справяте отлично с подобни текущи задачи, това може да е повод да направите проби в избрано от вас направление, да утвърдите авторитета си на работното място, да защитите интересите си или пък да увеличите печалбите си, ако условията на труд го позволяват. Вие сте в период, който ви дава шанс да укрепите важни за вас връзки, да водите доста конструктивни разговори, да влияете силно на околните, възползвайте се по оптимален начин.

Близнаци, Водолей, Везни– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще проявявате повишена инициативност, така че да наложите мнението си, да получите по-широка подкрепа от страна на хора, с които може да обедините усилия към постигането на конкретна цел. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, повечето от вас ще забележат, че днес постигат по-лесно желанията си…Днес ще се чувствате като в свои води..

Риби, Рак, Скорпион– хубав ден за хармонизиране на най-близката среда на съществуване, в дома и семейството, но не само…Можете да намирате алтернативи на развитие, невидими до този момент шансове. Денят не протича по предварителен график, но е ефективен, може да ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл…Все още сте в отлично време, през което можете да разчитате на подкреа от страна на околните, върви ви на различни нива-личен и делови аспескт и следствие на тази подкрепа…

Свързани новини

Рецепта на деня: Сиропирана баница със сирене

Regiona

Заринаха Папи Ханс с голи снимки

Regiona

Дългогодишен служител в полицията в Благоевград стана победител в телевизионно предаване

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.