Хороскопът на Алена: Хаос в работата на Водолеите, Рибите да не се заблуждават от делово предложение

ОВЕН

Промените  в почивния ден зависят от вас, затова ги обмислете в детайли. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания. Не се опитвайте да налагате на любимия си правила на поведение, особено ако не сте семейни и очаквате предложение за годеж и брак и не ревнувайте. Ще се разделите неочаквано и болезнено, ако не се сключили брак и ще страдате по ваша вина.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви обичайната рутинна работа, за съжаление в почивния ден комбинирана и с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимия си с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции почивен ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат. Сами ще се справите и заслужено ще получите мечтаното признание. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Няма как да сте щастливи, след като сте на път да се разделите с любимия си, скъпи дами. Прекалили сте с професионалната си заетост и той отказва да ви прости непрекъснатите отсъствия от дома, дори и ако сте с продължителен семеен стаж.

РАК

Налага се, въпреки че деня е почивен, упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате и да влагате част от полученото в необмислени сделки, защото скоро ще се окаже, че сте в губеща позиция. Може да сключите брак в този ден, ако датата е изчислена и е подходяща за вас и почивката ви. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

Материалните ви успехи в почивния ден привличат желаещи да се срещнат с вас, за да ви искат заеми, които е редно директно да откажете, за да не търпите загуби. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия любим и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими.

ДЕВА

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност в почивния ден и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато крачката назад  е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които искат да докажат, че мамите интимния си партньор. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но се засилва стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете, но това е ваше право. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньорът ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

СКОРПИОН

Стабилизирайте отношенията си на работното място, въпреки почивния ден. Поемете с разум и предпазливост нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и привлекателни. На несемейните жени Съдбата за пореден път поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят.

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте в почивния ден да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект, но не инвестирайте прибързано. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е вашето поведение, дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

КОЗИРОГ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задачите ви, ако работите в почивния ден. Имате възможност да започнете предпазливо нови задачи около обед. Прибързаността е забранена. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно и безучастно да гледате какво става около вас. Имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия си. Не му отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте чувствителността си.

ВОДОЛЕЙ

Ще осъзнаете, че в този почивен ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали и сте дали вие самите на вашите подчинени се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РИБИ

Не се заблуждавайте, че в почивния ден са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно. Не се опитвайте да си купувате любов, защото не след дълго ще се почувствате нещастни, ако сте се влюбили истински и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

Свързани новини

Животът е песен с тези 4 зодии

Regiona

Рецепта на деня: Лесен шоколадов мус с кисело мляко

Regiona

Бритни Спиърс и Сам Асгари подписаха предбрачен договор

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.