Хороскопът на Алена: Нови възможности за изява на Овните, търсят, но не намират грешките на Телците

ОВЕН

Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност както у нас, така и зад граница. Очаква ви успех, поява на нови възможности за изява, гарантиращи ви добри приходи или нова работа. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте разстроени, но и агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимия си.

ТЕЛЕЦ

Недоразуменията в отношенията с вашите делови партньори са породени от неочаквани от околните ваши успехи. Търсят грешките ви и като не ги откриват се чудят как да ви засегнат, за да прикрият личните си недостатъци. Не е изключено да се наложи да преосмислите и промените бъдещите си планове, като се откажете от сътрудничеството си с хората, които са ви предали. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, дочути случайно, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни срещи, разговори и незабравими интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не подхождайте небрежно към служебните си задачи, а се заемете отговорно с тях. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, за да не провалите вашите делови уговорки. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни задължения и отхвърлете всичките си изостанали и спешни задачи. През деня се отдайте на домакинска работа. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима.

РАК

Предстои ви сключване на успешни търговски сделки, ако работите в тази сфера. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят успех, ако имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте възможността да си осигурите по-добри приходи. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома при партньора и децата си, ако сте семейни. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропускат покана за вечеря.

ЛЪВ

Начинанията са успешни, ако не ги споделяте с конкуренти или любопитковци, които може да докладват на неприятелите ви. Имате възможност да започнете или да уговорите нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители. На работното място се справяте отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. Несемейните жени може точно днес да срещнат подходящия партньор. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

ДЕВА

Небрежността и липсата на толерантност към вашите колеги  може да ви създадат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинания, след като от края на отминалата година имате вече планирани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекалено погълнати от себе си и не пренебрегвайте хората, които може да ви бъдат полезни. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, само защото сте се изпокарали.

ВЕЗНИ

Предпазете се от напрежението на работното място, което цари около вас до обед, само защото сте дейни, а на вашите колеги не им се работи.  Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с различни очи и да осъзнаете, че е във ваша полза да сте активни. С търпение и задълбочаване в служебните си задължения ще постигнете целта си за деня. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори са причина за инфекциозни заболявания.

СКОРПИОН

Без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място, въпреки че добре осъзнават липсата на знания. Осъществете вашите делови планове. Не пътувайте, ако не е належащо и свързано с ваши близки. Работата ви спори. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към интимната си половинка, ако я имате до себе си. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят партньора ви.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е напрегнат, но ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете да ви измамят с уж доходни начинания. Въпреки планираните задачи, бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори. Част от тях са провокирани от вашите колеги. Неизпълнени обещания към партньора  и децата са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си.

КОЗИРОГ

Заемете се с рутинните си задължения и откажете новите задачи, които можете да приемете на следващия ден. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се опитват да омаловажават работата ви. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране и ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите, е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не партньора ви.

ВОДОЛЕЙ

С търпение без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат да ви набедят, за да не са виновните те, но няма как да се сбъдне мечтата им. Следобед обстановката на работното място ще се успокои. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни, за да не претърпите загуби. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

РИБИ

Каквито и да са вашите намерения, успехът няма да ви изостави в този ден. Дори и ако сте решили да рискувате и да поставите началото на нова дейност, ще се справите с лекота. Не се оплаквайте от трудностите. Не допускайте намеса на ваши нахални, но и прекалено некомпетентни колеги, които могат да ви провалят. Отдайте се на отмора. Вечерта си дайте почивка, спестете си готвенето и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Лъвовете предизвикват завист, неочакван успех за Девите

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи при запознанства, Раците да не се преуморяват

vesito

Хороскопът на Алена: Успехът няма да изостави Близнаците, неизпълнените обещания са във вреда на Раците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.