Хороскопът на Алена: Новина за приходи подтиква Лъвовете към разходи, труден и напрегнат ден за Девите

ОВЕН

Тревожите се заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината да успявате в следващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки това се пазете от интриги и помнете, че завистта на хората граници няма.

ТЕЛЕЦ

Анализирайте  работата си през последните дни, за да извлечете от нея полезната информация, която ви е необходима, но с разума си, а не с емоции, които ви тласкат в погрешна посока. Предприемете промени. Начинанията ви носят успех. Сутринта ще ви зарадва новина за приходи. Ще бъдат добра оценка на възможностите ви. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел, но дали сте готови да я следвате изобщо не сте наясно. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове. Завършете докрай започнатото до вечерта. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

РАК

Финансовите постъпления, които ще реализирате днес са причина за всеобща завист и ще ви принудят за прекратите отношенията си с ваши приятели, на които дълги години сте помагали. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, роднини и приятели. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към непознати или малко познати хора. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете прекалено откровени и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията са успешни и ви зареждат с увереност. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

От сутринта ви чака труден и напрегнат ден, а и въпреки че сте уморени пред вас е цяла работна седмица. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Денят е успешен за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Посетете в късния следобед със семейството си или сами ваш приятел или роднина, който има нужда от внимание и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще спечелите неочаквано пари от спешна задача, която ви поставят в този ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. В двата случая успехът е с вас, ако действате по предварително подредена и планирана програма. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късните часове на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

СКОРПИОН

Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви. Не се напрягайте, като се натоварите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви казали, или са ви давали обещания. Откажете я. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с вашите колеги. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта не се сърдете, ако получите градивна критика, но не отговаряйте на близките и колегите и с нападателно поведение, замислете се и я приемете. Тя ви помага успехът да ви изпълни със задоволство. Налага се през целия ден да сте на работното си място, но не ви се работи, а пред вас е цяла работна седмица. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. Предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате. Защо ли? Отново сте ядосали някой клюкар около себе си, или сте си купили нов тоалет или сте с нова прическа или… прости блестите и заслепявате околните. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

ВОДОЛЕЙ

В този ден не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото една бременност може да ви попречат на намеренията.

РИБИ

Вашите колеги се опитват да ви вменяват неуспехи, но вие не се отказвайте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни задължения следобед, за да не изостанете с приключването на вече започнати задачи. Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

Свързани новини

Най-добрите лъжци от Зодиака

Regiona

Новогодишни традиции за успех и благоденствие от цял свят

Regiona

Вижте кой запознал Алекс Раева с бащата на детето й Любомир Палаханов от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.