Хороскопът на Алена: Везните отстояват принципите си, рисковани предложения към Скорпионите

ОВЕН

Избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, споделете желанията си и ще постигнете златната среда с вашата половинка. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Работата ви спори, ако се предпазвате от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, без много усилия от ваша страна, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта.

БЛИЗНАЦИ

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения. Бъдете търпеливи. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори, въпреки че самотата вече им тегне. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования.

РАК

Не разчитайте на късмета си. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви от сериозните семейни задължения и занимания с децата ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени.

ЛЪВ

Отхвърлете най-важните си задачи. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си. Следобед се налага да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, защото сте обещали да помогнете на роднини. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Покажете на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, ако не сте семейни. Бъдете компромисни и ако сте семейни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ВЕЗНИ

Добре е да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои и не бива да съжалявате. Ще се почувствате наранени, а когато се приберете ще се откажете от секс с любимите си хора.

СКОРПИОН

Не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Рискувате да се доверите на привличането, което изпитвате, а не на разума си. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото са породени непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите. Успехът е с вас. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си, само защото се чувствате неразбрани. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

На работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби. Не пренасяйте напрежението в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, а и ваши приятели са решили да ви гостуват. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

ВОДОЛЕЙ

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре.  Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

РИБИ

На работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими за да покриете разходите си за месеца. Не си създавайте проблеми заради ината си. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, вместо да пазите тайни носещи само разправии. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

Свързани новини

Тези храни убиват апетита

Regiona

Китаец си поръча медицинска маска- уникат, само за 1,5 милиона долара

vesito

Най-големите глупости, изричани от американци

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.