Хороскопът на Алена: Везните да се замислят за дългосрочните си и за непосредствените цели, Скорпионите да не се впускат в любовни авантюри

ОВЕН

Срещате сериозни трудности в общуването в този почивен ден. Променете подхода си към вашите колеги. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден. През целия ден бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания.

ТЕЛЕЦ

Справяте се със успешно със служебните си задачи, въпреки че деня е почивен. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява, което ще се случи точно днес и очаквате пари, които дълго не ви превеждат, но до няколко дни ще ги имате в сметката си.  Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение заради недоглеждане на реалностите и да предизвика неочаквано вместо успех, провалът ви. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че сте готови да се изолирате от света в този почивен ден, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви, но по-добре само купете нужното, а го започнете другата седмица. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, което ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите.

РАК

Не взимайте заеми, а ограничете разходите си, независимо, че деня е почивен. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в инвестиции, които са ви предложени в този ден, защото късметът изобщо не е на ваша страна и ще се провалите. Ако сте влюбени и имате намерения да създадете семейство, слушайте сърцето си, а не странични съвети. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на късмета си в почивния ден. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си. Ново романтично увлечение този ден ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани.

ДЕВА

В почивния ден може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни заради. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис. Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Ако вечерта в почивния ден ви предстои тържество заради семеен или ваш личен празник за постигнат успех, не се натоварвайте с много работа през деня. Ще осъзнаете, че месецът е бил успешен за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

СКОРПИОН

Бързо и с лекота се справяте с обичайните си служебни задължения, въпреки че деня е почивен. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СТРЕЛЕЦ

Ако имате време сутринта в почивния ден се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата, без значение какво времето. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите в началото на другия месец. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това.

КОЗИРОГ 

В почивния ден не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления, защото блокажите идват и от ваши грешки. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.  Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си и да не налагат точно сега нови правила на поведение. Днес очаквайте романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, който не е типичен за вас, но явно мъстите за нещо, ако имате до себе си партньор, роден в Риби. Ще го отблъснете.

РИБИ

Имате чувството, че в почивния ден  са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но те част от ваши стари и незавършени задачи, които е време да приключите. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

Свързани новини

Цялото семейство на Коцето се тества за коронавирус

Regiona

Стайни растения, пречистващи въздуха

Regiona

Телец, Дева, Козирог– днес ежедневието ви може да е много натоварено

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.