Хороскопът на Алена: Близнаците да си проверят банковата сметка, Раците да не се вживяват в злонамерена критика

ОВЕН

Начинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви подкрепа. Ако сте решили да създадете свой бизнес преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, появила се сякаш от нищото, но пропастта с половинката ви се увеличава. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

ТЕЛЕЦ

Срещите свързани с професионалните ви задължения, не бива да отлагате, защото ще са успешни точно в днешния ден. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете, ще си спестите бъдещи усложнения. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си без причина. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

РАК

За да не пропилеете успешния ден, не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате още днес. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели, за вашите забежки извън брака. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ЛЪВ

Пътуванията ви носят успех, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си. Във вашите възможности е да спазите предупреждението и да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Активността на работното ви място ядосва вашите колеги, но вие имате вашите задължения в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, но не само на вечеря, а и като им отделят време да споделят деня си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни. Семейните да не прекаляват с изискванията си към своята половинка. Несемейните ще срещнат нови хора, сред които може да открият своята мечтана любов. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си.

СКОРПИОН

На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които ви се струват нереални, но ще ви зарадват. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена. Обърнете внимание на отношенията си в семейството и не позволявайте странична намеса да ги съсипе. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги. Ако не допускате грешки успехът е с вас дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори. Очакват ви разправии с близките ви заради опити на ваши приятели да се вмъкнат в живота ви и да ви дават съвети във ваша вреда. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Справяте се блестящо със задълженията си на работното място. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обед, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте на активна работа, за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги. След края на работния ден обърнете внимание на семейството си. Ако имате деца поговорете за техните проблеми и желания и преценете  с какво  можете да сте полезни. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

РИБИ

Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени инвестиции. Подгответе се с прибирането ви у дома за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете директни и опитайте да изясните причината, откъде и кой е поднесъл клюката, за да съсипе отношенията ви.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 03 март 2021г.

vesito

Сузанита разкара огромните устни, но…

Regiona

Избор на работни облекла – работни якета и елеци

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.