Хороскопът за днес!

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес идеално ще улавяте свръхестественото в отношенията. Въпросът е какво ще направите с това знание. Изкушенията ще са повече отколкото може да си помислите, така че важно е да имате стабилна вътрешна позиция, за да се справите. Бъдете верни на себе си.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще Ви интересува по-дълбокия смисъл на нещата, ще изследвате, ще търсите и проучвате. Ще чувствате мъдростта на нещата, ще успявате сякаш да проникнете в по-дъ,боката им същност. Използвайте това познание, за да лекувате и трансформирате себе си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо днес ще са Ви важни другите и ще се ориентирате спрямо тях. Хубаво да си давате сметка кое Ваше качество е провокирало една или друга реакция в отсрещната страна.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Трвожните състояния днес ще се отразят пряко на здравето Ви, така че опитайте да запазите спокойствие и самообладание. Ясно е, че не можете да контролирате всички процеси, така че просто приемете нещата каквито са.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Чаровни, общителни, артистични и царствени днес ще впечатлявате всички наоколо. А щом ще сте толкова забележителни, ще трябва да проявите творчество и да покажете най-добрите си качества. Ден за изява.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Инициативата и подтикът ще дойдат от страна на приятели и ще окажат трансформиращо въздействие върху цялото Ви семейство. Понякога неусетно нещата вземат друга посока. Ден за връзка със семейството.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Ще намирате най-невероятни връзки между нещата около Вас. Това може да се превърне в игра ‘открий връзката’. Победител може да бъде всеки, открил възможно най-много връзки и взаимодействия между нещата, макар че определено ще Ви се иска Вие да грабнете победата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Нещата носещи благо и стабилност ще са основната Ви цел днес. Ще Ви е важно да усещате сигурност и спокойствие във всичко, което правите. Естествено това ще Ви накара да действате с предварителен план, всякаки рискове определено ще бъдат изключени. Малко скучно, но пък надеждно, нали?

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Основната Ви характеристика днес ще е инициатива, която обаче ще бъде провокирана от някой друг. Ще се опитате да модернизирате нещата, които са около Вас. Само се опитайте да чуете какво казват околните и не вървете срещу техните желания и позиции в името на един несигурен прогрес.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Без никой да го очаква от Вас ще постъпвате като жертва на обстоятелствата. Може би това е някакъв дълбок, подсъзнателен модел, но не е ли време да се изправите срещу него, да го погледнете, да го изучите, да го приемете и да го интегрирате в себе си.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще знаете, че сте в матрицата, какво очаква тя от Вас, какво Вие от нея. Понякога такива осъзнавания могат да доведат до ново разбиране на цялостния живот. Важно ще Ви е да сте част от група, а още по-важно ще Ви е да правите нещата по различен начин. Интересен и странен ден, очаквайте изненади.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
С подходящата цел и добро съсредоточаване може да постигнете върхови резултати. Днес може да е изключителен ден, бъдете концентрирани и целенасочени.

Свързани новини

Мрежата кипна заради шофьорка с две деца в София

Regiona

Ти не беше до мен и все пак съм ти много благодарна

Regiona

Как болните амбиции ни убиват

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.